Latest Instagrams
Friday, January 20, 2017

THE GIRL IN THE GREEN SCARF

THE GIRL IN THE GREEN SCARF
Friday, January 20, 2017
Read postCoat/Kabát H&M  Shirt/Ing  New Yorker  Scarf/Kendő Illango  Mom jeans/Farmer Bershka Ankleboots/Bokacsizma Zara  Bag/Táska  Mohito  Sunglass/Napszemüveg Zara

 Ezúttal egy basic szettet hoztam nektek, amit igazából szaladgálós és vagy sulis napra felvehettek.
Már biztosan sokszor láthattátok, hogy oda vagyok a hosszú kabátokért, ezért különösen megtetszett a most rajtam látható darab. Ha egy kicsit elegánsak akarunk lenni, egy női ing mindig jó választás, és ha ráadásul női farmernadrággal viseljük az sokat lazít az outfit összképén. Ha már az eleganciánál tartunk-az egész outfit legélénkebb színe: a zöld sál. Szerintem nagyon szép, és nagyon különleges a színe. A másik érdekessége hogy egy magyar tervező: Báró Júlia a saját kezével szőtte.
Ezt az egyszerű, ing- farmer kombót is nagyon elegánssá varázsolja.

A rajtam látható Mom jeans egy szuper választás, mert nagyon kényelmes és szerintem bármilyen egyszerű szettben nagyon jól néz ki. Kötelező darab!
A cipőben azt szeretem a legjobban, hogy egyszerű de mégis vagánnyá teszi az öltözéket, akármivel is viseljem.

Nektek hogy tetszik? 
Monday, January 16, 2017

GIVEAWAY

GIVEAWAY
Monday, January 16, 2017
Read post
Játék szabályzat


A nyereményjátékban résztvevő személyek
A nyereményjátékban részt vehet minden  természetes személy, kivéve a DORINE TEAM  tagjait, valamint ezek - a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti - közeli hozzátartozóit.
A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.
Ingyenesség, a nyereményjátékban való részvétel
A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.
A nyereményjátékban részt vesz - az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével - mindenki, aki 2017. Január  30. napjáig „Tetszik” („Like”) kapcsolatot alakít ki a DORINE blog Facebook oldalával, valamint megosztja a bejegyzést.
A nyereményjátékban résztvevő rajongók között kerül kisorsolásra a nyeremény:
1 db GUESS Seductive parfüm
A nyereményjáték 2017. Január 30. napjáig tart.
A nyeremény átvételének feltételei
A nyerteseket 2017. Január 31-ig a Facebookon, a posztban értesítjük nyereményükről, ahol személyes üzenet formájában adja meg elérhetőségét a nyeremény átvételére vonatkozóan. DORINE nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A DORINE fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.
A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a DORINE  Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztesek nevét.
A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják.
A Szervező jogai
A DORINE kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért.
A DORINE fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.
A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a DORINE számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak.

Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megad a játékban nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.
Sunday, January 15, 2017

IT'S COSY INSIDE

IT'S COSY INSIDE
Sunday, January 15, 2017
Read post

Latest pins

Subscribe