MY FACE CARE ROUTINE




Sziasztok! :)
Ebben a bejegyzésben az arcápolási rutinomat szeretném bemutatni nektek, azaz megmutatni, hogy milyen termékeket is használok a bőrömre nap mint nap. :)
Elöljáróban csak annyit, hogy ezek a termékek nem tartalmaznak semmilyen káros vegyi anyagot!



Az első, amit megmutatnék nektek az a Age Attraction- Pure Face arclemosó habja. Használata egyszerű, egy-két pumpányit kell nyomni a kézre, majd egy nagyon kicsi vizet hozzáadni, összedörzsölni a kezeket, és jól átdörzsölni az arcot vele, utána pedig lemosni.
Számomra meglepő módon elég volt egyszer lemosni az arcom, és még a nagyon magas fedésű alapozó is azonnal lejött. Nagyon kevés kell belőle, így sokáig elég. Mindezek mellett jó az illata. Ami még nagyon fontos, hogy nem szárítja a bőrt, és nincsenek benne káros vegyi anyagok.
Ára: 11 240 Ft
ui: Ha engem kérdeztek, megéri befektetni. hiszen egy nagyon jó minőségű termékről van szó! :)



 A másik termék szintén az Age Attraction-tól van, ez pedig az Akne Control Fluid.
 Problémás bőrre ajánlott elsősorban, mivel erőteljes hatású Bakuchiol van benne, ami kitűnő gyulladás csökkentő. Ennek a krémnek is jó az illata, és keveset kell használni belőle egyszerre.  Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet.
Reggel és este is be szoktam kenni vele az arcom, egy alapos tisztítás után. Alapozás előtt is fel szoktam tenni az alapozó alá, hiszen úgy sokkal tartósabb az alapozó is, és nem is szárítja ki a bőrt.
Ára: 17990 Ft


Ez a krém nem is igazán krém, hanem inkább gél, ami az Aloe Propolis Soothing gel névre hallgat, és 80%-ban tiszta, szűrt aloe gélből áll. Köztudott, hogy a koreai arcápolás mesteri szintre emelte az arcápolás művészetét. Innen is jött az ötlet, szerettem volna kipróbálni egy pár terméket azok közül, vajon tényleg olyan hatásosak-e.
Ez a gél, amit  szérumként is lehet használni, a bőr mélyebb rétegeit is táplálja,  simává és rugalmassá varázsolja a bőrt, nyugtat és gyorsítja a sebgyógyulást.Tehát igazi Jolly Joker, amit sok mindenre használhatunk.
Nagyon jól hidratálja a bőrt, főként akkor szoktam bekenni vele az arcom, ha úgy érzem, nagyon kiszáradt (a nagy hidegekben) és SOS segítségre van szükségem, vagy pedig ha egy "szépítkezős" napot tartok és extra hidratálást akarok adni az arcomnak, akkor e felé még felkenem az Akne Control Fluidot is.
 Nyáron és tavasszal is jó választás lehet, hiszen aloe aloin tartalmának köszönhetően védi az arcot az UV károsodástól. (akár alapozó alá is)
Ára: 5530 Ft 


Az utolsó termék az Aloe BHA Skin Toner. Az arc lemosása után szoktam vele bekenni az arcom. BHA-t tartalmaz,  így a bőrt teljesen megtisztítja az elhalt hámsejtektől. Hidratáló hatása van, akárcsak az előzőnek, növényi alapú glicerint tartalmaz. Különlegessége, hogy csiganyálka kivonattal  segíti elő a bőr regenerációját.  Tudom, furán hangzik, de nagyon hatékony, és semmilyen szaga nincs.
Ára: 4990 Ft

Ugyan ez a rutin még nem a teljes Koreai bőrápolás, hiszen az sokkal több rétegből áll, de kezdetnek jó és nagyon hatásos.
Én nagyobb hatóanyagtartalmú szérumokat a lézeres kezelések alkalmával kapok, ami mély rétegekbe eljuttatja a hatóanyagokat.

Jelenleg lézeres mezoterápia kezelésre járok, eleinte hetente 1x , és most 2 hetente 1x kezelnek. Rengeteget javult a bőröm, valóban hatásos, csak ajánlani tudom.
A készülékről és az eljárásról bővebben itt olvashattok:

 http://www.age-attraction.hu/rolunk/meso-laser-gyongyszem-a-kozmetikai-gepek-kozott
Facebook:
https://www.facebook.com/antiagingkozpont/?fref=ts

Ha megtetszett valamelyik termék vagy esetleg meg szeretnétek rendelni, akkor kattintsatok a termékek neveire.

:)



No comments