EFFORTLESS CHIC



















Coat/Kabát New Yorker   Tulle T-shirt/Tüll póló Bershka  Dress/Ruha Stradivarius  
Socks/Zokni Stradivarius  Barett/Sapi Stradivarius Bag/Táska Zara Watch/Óra CLUSE

Fotók: Szabó Bence
BooM Fotó 

Ma egy egyszerű, elegáns szettet hoztam nektek, ahol a részletekben rejlik majd a különlegesség.
Újra divatba jött az úgynevezett "barett" sapka, ami nekem nagyon tetszik, szóval be is szereztem egyet. Tudjátok, hogy szeretem az egyszerű darabokat valami különlegessel "megbolondítani". Ezért választottam ezt a fekete- gyöngyös verziót. És szerencsémre találtam ugyan ilyen gyöngyös zoknit is a Stradiban. A ruhát még nyáron vettem akciósan, és azóta is nagy kedvenc. Nem tudom átjön-e de ez egy majdhogynem off-shoulder ruha, amire rávettem egy derékban szabott tüll pólót, így egy kicsit még jobban feldobja az amúgy egyszerű ruhát. (Az plusz pont, hogy pont addig ér mint a ruha😂)
Kicsit a francia, letisztult vonalat szerettem volna követni, így egy piros rúzst, és egy szintén piros táskát választottam. Kiegészítőként ezt a gyönyörű matt fekete pántú CLUSE órát vettem fel. Tökéletesen illik hozzám, tetszik, hogy arany a széle, és a csatja, így eléggé visszafogott, a hétköznapokon is jó barátom lesz.
A kabát teszi igazán elegánssá az összhatást, amit egyrészt azért választottam, mert illik a gyöngy színéhez, másrészt azért, hogy ne legyek annyira fekete. 😊


Nektek hogy tetszik a barett? 😊




No comments