THIS HAPPENED TO ME IN 2017Sziasztok!
Most, hogy itt az év vége, arra gondoltam, leírom nektek összegezve, mi is történt velem ebben az évben.

Nem is tudom hol kezdjem, nagyon sok jó dolog történt az éven... 🙂

Először is, májusban meghívást kaptam a Maybelline blogger schoolba. Ez egy 3 alkalmas képzés volt, melynek lényege az volt, hogy képzéseken vettünk részt. Mint pl: Fazekas Richárd - A Maybelline Magyarország vezető sminkese adott tippeket, hogyan tökéletesítsük a sminkelési szokásainkat. Illetve Iszak Esztertől (A Maybelline It-girl-je) kaptunk ötleteket, illetve munkánkat segítő kommunikációs technikai ismereteket. A második alkalommal a Central Média csoporttól jött Erdei Panni Content Marketing Specialist, ő pedig arról mesélt nekünk, hogyan tűnhetünk ki a tömegből, mire érdemes figyelnünk posztoláskor, illetve milyen rendszerességgel érdemes ezt tenni. A harmadik alkalom során pedig a fotózáshoz, illetve a videózáshoz kaptunk hasznos tippeket.
Összességében nagyon jól éreztem magam, fantasztikus embereket ismertem meg, és persze sokat tanultam. 🙂
Az éven került megrendezésre a FINA vizes világbajnokság, melynek keretein belül került megrendezésre Katti Zoób divatbemutatója, ahol 151 lány vonult végig egyszerre a kifutón. Köztük én is. Nagyon érdekes volt ez az esemény, hiszen sosem voltam még ekkora divatbemutatón, ahol ennyi lány lett volna, ráadásul egyszerre. Nagyon sokat próbáltunk, de úgy gondolom, hogy megérte. Találkoztam egy barátnőmmel, akit már nagyon régen nem láttam, ezért külön  örültem. És persze nagyon sok embert is megismerhettem. Nagyon szépek voltak a ruhák, a bemutató Budapesten volt, másnap reggel pedig Balatonfüreden tekinthették meg a nézők.
A sztárvendég Mihalik Enikő volt, vele együtt álltunk a színpadon. 🙂
Itt egy videó, ahol megnézhetitek a bemutatót: https://www.mediaklikk.hu/2017/07/15/nezze-vissza-a-17-fina-vizes-vb-megnyito-unnepseget/ - 1:20:23
Illetve a Balatonfüredi bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=alB7MlYP6K4&t=34sA harmadik nagy dolog az éven, az az, hogy kettő kategóriában is jelöltek a Cosmopolitan blogger awardson. "Az év felfedezettje" és "Az év divatbloggere" kategóriában is. És persze a jelöltek, automatikusan bekerültek a "közönségdíj" jelöltjei közé is, amire természetesen a közönség szavazhatott egy hónapon át. Nagy elismerés ez nekem, hiszen mi lehetne ennél jobb visszajelzés?!
Végülis nem nyertem, de tudom, hogy jó úton haladok. 🙂
A negyedik dolog, az az, hogy nemrégiben a H&M hozzászólt egy instagram fotómhoz, (a karácsonyi outfit inspirációs kép) hogy tetszik nekik a szett,  taggeljem be, hogy #yesHM, és akkor kirakják a H&M Gallerybe. (Megjegyzem, azt sem tudtam, hogy van ilyen ) Persze, nagyon megörültem, és rögtön válaszoltam is. 😍😍 Végül megosztották az oldalon. Itt tudjátok megnézni: http://www2.hm.com/hu_hu/free-form-campaigns-s03/hm-gallery.html#opi2845468065Az ötödik nagy dolog, az az, hogy megnyertem a Marie Claire és a Perwoll közös pályázatának szakmai díját. De hogy mi is ez? Tavaly a szokásos évi divatbemutatónkra terveztem és varrtam egy ruhát. (Erről korábban írtam is egy posztot, ha érdekel itt tudod megnézni: MY FIRST DESIGNER DRESS ) A pályázat lényege az volt, hogy össze kellett állítani a kedvenc színes outfited, lefotózni, majd ugyanezt a fotót elküldeni fekete-fehérben is. Ezt beküldtem a pályázatra, és a legnagyobb meglepetésemre, megnyertem vele a szakmai díjat. 😍
Plusz jó hír, hogy a szombati szettemet, beválogatták a  Marie Claire Fashion Days top 10  szettje közé. 😍
Végülis, a sok jó mellett azért akad rossz dolog is. Kiderült, hogy étel intoleranciám van, nagyon sok ételre pl: tejre, búzalisztre, gluténra, laktózra.... Szóval nem ehetek semmilyen tejterméket,kenyérfélét, sem tejcsokit.Végül kiderült, hogy hormonális a probléma, amit mindenképpen kezelni kell.  Elég hosszú történet, erről szeretnék majd a következő évben részletesebben írni nektek. 
Események ahol részt vettem  az éven:

Mercedes Benz Fashion Week Central Europe
Marie Claire Fashion Days
Budapest Fashion Night
Elle Fashion Show
Marie Claire 10. Születésnapja
Rossmann - Városi legenda
Rosmann - Balaton kollekció bemutatója
FINA - Vizes világbajnokság megnyitója (mint modell)
Vászonról a kifutóra
Corset Fashion Show - (mint modell)
Design hét
Lumas Gallery
Csalár Bence X Wink cipő Prezentáció (mint modell) 
TukTuk bar
Frankie's bar
Oravecz Nóra - Van egy ötletem könyvbemutatója
Múzeomok éjszakája
Sertees workshop
Csermak design workshop
Csermak Design SS 17' kollekciójának arca
F&F A/W sajtóesemény
Chupa Chups X Tezenis sajtóesemény
Best Water Technology sajtóesemény
Calzedonia A/W 17' sajtóesemény
Next Time 17' A/W sajtóesemény
Fanni's Jewelry sajtóesemény
Open Showroom megnyitó
L'oreal adventi workshop
Architex Fashion Show (mint modell és tervező)
Hababa Designer Store megnyitó
The Naan Design showroom megnyitó
Moni's Jewelry sajtóesemény

 ELLE

 ROSSMANN-VÁROSI LEGENDA

 BUDAPEST FASHION NIGHT

 F&F A/W 

 MERCEDES BENZ CENTRAL EUROPE

THE NAAN DESIGN 2TH BIRTHDAY

TEZENIS X CHUPA CHUPS PRESS EVENT

CROATIA HOLIDAY

 MERCEDES BENZ CENTRAL EUROPE

 MARIE CLAIRE FASHION DAYS

 DESIGN WEEK

 CSERMAK DESIGN SS '17

CORSET FASHION SHOW

 DESIGN WEEK

FANNI'S JEWELRY PRESS EVENT

 CSERMAK DESIGN/SERTEES WORKSHOP

 CSALAR BENCE X WINK SHOES PRESENTATION

ROSSMANN - BALATON COLLECTION LAKE LUPA

MY FIRST DESIGNER DRESS

UI: bocsi a képek minősége miatt, némelyik nem túl éles/minőségi, viszont most inkább az emlékek visszaidézése volt a célom, úgyhogy légyszi nézzétek ezt el nekem.

Összességében, egy nagyon sikeres évet zárhatok le, köszönöm mindenkinek, 
aki bármilyen formában hozzátett a blog fejlődéséhez!
Remélem, hogy a 2018-as év is sok új lehetőséget hoz majd.☺️

Boldog Új Évet nektek!!☺️No comments