UNDERCOVER























Tulle T-shirt/Tüll póló  Bershka  Turtleneck/Garbó  Tamara Toth  Jogger/ Tamara Toth 
Bag/Táska Zara
  Socks/Zokni Tezenis  Mules/Cipő Deichmann Headphones/Fejhallgató Zagg
Jacket/Dzseki Pull and Bear

Fotók: Béky-Halász Zoltán

Most egy különleges outfitet hoztam nektek, ugyanis a Tamara Toth márka ruhakínálatából állítottam össze a szettet. Egy korábbi bejegyzés során írtam magáról a márkáról, és az új kollekcióról, melyből most be is mutatom nektek a kedvenceimet.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a fekete színt. Nem ez a kedvencem, de mindig kihúz a bajból. Akkor is, ha sürgősen fel kell kapni valamit, és persze akkor is ha valamilyen alkalomra keresek öltözéket.
 Ma  egy nagyon laza, ugyanakkor elegáns outfitet kreáltam, fekete-fehér és piros színkombinációban. Ezt a szettet viseltem az ELLE Fashon Show-n is. Éppen ezért, mikor válogattam azokat a szempontokat vettem figyelembe, hogy kényelmes legyen, ne fázzak benne, de azért valahol elegáns is legyek. Szerintem teljes mértékben sikerült egy vagány, sportos és mégis nőies look. (persze, szerencsémre aznap még az eső is esett..) Egy fényes ujjatlan garbót, egy tüll pólóval kombináltam, melyhez ezúttal nem szoknyát vagy ruhát, hanem egy joggert választottam, ami maximálisan az én stílusom. Lábbelinek ezt a csodaszép mules cipőt vettem fel egy necc zoknival. Nagyon kényelmes a cipő, hiszen nem tud se elől, sem hátul törni. Ráadásul a sarka is vastag, így telitalálat bármilyen eseményre. Kiegészítőnek egy fekete szemüveget, és egy piros táskát vettem fel. Ezt a szettet bárhova el tudom képzelni ☺️ ... eseményre, vacsorára, akár még dolgozni is… 


No comments