TAMARA TOTH






Sziasztok!

Most egy számomra kedves márkát szeretnék nektek bemutatni. :) 

Elsőként a márka történetéről, majd a legújabb kollekcióról mesélnék kicsit.

   A TAMARA TOTH márkát 2011 tavaszán alapította tervezője, Tóth Tamara. Az elmúlt hat évben a kollekciók szépen lassan finomodtak a már-már couture jellegű elemeket is tartalmazó daraboktól az abszolút hordható, a leghétköznapibb ruhatárba is beilleszthető ruhákig, így a márka hatodik születésnapja alkalmából Tamara és a márka fotóanyagait hosszú ideje készítő Liziczai Réka úgy gondolta, érdemes lenne ezt a folyamatot egy sorozaton belül bemutatni. 

   A képeken látható szettek mindegyikében keverve jelennek meg az elmúlt hat év legnépszerűbb alapdarabjai, az aktuális tavaszi kollekció néhány eleme, illetve a 2011-es évből a barack színű maxiszoknya és a virágruhák, amelyek mind hosszú munkafolyamatokon keresztül, mintegy 200 óra kézimunka felhasználásával készültek el.










Kreditek:

Fotó: Liziczai Réka

Haj: Fróna Sándor @ Wella/Marosfalvi Hair)

Smink: Varga Fruzsina

Model: Polett @ Balint Nemes Personal Model Management





INSPIRING WOMEN” – TAMARA TOTH a Nők elismeréséért
 
A márkára mindig is jellemző volt a társadalmi felelősségvállalás, így van ez 2017-ben is. A tavaszi kollekció gyűlölet és kirekesztés témakörével foglalkozik. Annak ellenére, hogy nőknek terveznek és a márka háttércsapatát is nők alkotják, kifejezetten a nőkkel, a nők jogaival eddig ezen a területen nem foglalkoztak. 2017 tavaszától azonban új, állandó projectet indítottak „Inspiring Women” azaz inspiráló nők címmel, bemutatva azokat a csodálatos lányokat, nőket, asszonyokat, akiknek a nagyszerűségét a mindennapok rohanásában nem vesszük észre. 

Az idei 2017-es denim kollekciót ihlető  „Inspirig Women” az az Letti története a  http://tamaratoth.com/17326 linken megtalálható.




Letti
Fotó: Liziczai Réka








Egy kis ízelítő a 2017-es tavaszi kollekcióból:




Például ez a szürke összeállítás egyszerűsége és különlegessége miatt tetszik. A kimonókra emlékeztet, de az ujja szögletes, csúcsos végződése teszi igazán egyedivé.




Kreditek:

Fotó: Liziczai Reka 

Smink: Varga Fruzsina

Haj: Papp Zsolt/Wella @Insub 

Modellek: Lora es Bori @Balint Nemes Personal Model Management


Itt tudjátok megnézni a kollekció további darabjait: http://tamaratoth.com/2017_s_s_lorainne_lookbook


Nektek hogy tetszik? :)


 

No comments