MEN CAPSULE WARDROBE





Egy régebbi bejegyzés alkalmával a női kapszula gardrób kialakításáról írtam nektek, illetve hogy miket érdemes beszerezni. Most arra gondoltam, hogy megmutatnám nektek, szerintem milyen alapdarabokra van szükségük a férfiaknak. És hogy nektek se legyen olyan unalmas, megmutatom hogyan lehet 1-2 férfi darabot beépíteni a női ruhatárba.



:)



 

Elsőként kezdjünk a színekkel.
Olyan színeket, illetve ruhadarabokat válogattam össze, amik mindenki számára jók lehetnek. Fontos tudni, hogy nagyon minimál, és  nagyon az alapdarabokra mentem rá.






Fekete, fehér, khaki, világos barna, zöld,bordó,sötétkék,tört fehér színek szerintem remekül kombinálhatóak egymással.



Kezdjük a pólókkal. Minimum 4-5 pólónak lennie kell; egy fehér, fekete, egy kék, esetleg egy khaki, illetve valami visszafogott mintás, mint például ez a madárkás. :)
Én nem szeretem se nőkön sem férfiakon a nagyon nagy mintás, nagy feliratos felsőket, de ez persze csak az én saját véleményem.
Egyszerűbb daraboknál is törekedjünk arra, hogy legyen benne valami extra. Mint például a bal sarokban lévő fekete póló.


https://www.legyferfi.hu/Polok/



Pulóverek közül szerintem 3-4 darab az ideális. Lehet egy fajtából akár több szín is, egy szürke illetve egy fekete. Lehet akár kapucnis is, és persze egy kardigán is nagyon praktikus tud lenni.



Nadrágból mindenképpen kell legalább 2 farmer- egy farmer színű ( akár szaggatott), egy klasszikus fekete farmer, illetve egy "ünneplő" nadrág. Persze nem feledkezhetünk meg a most oly divatos melegítő nadrágokból, melyből minimum egy darab szükséges a gardróbba.




És egy szabadidő szett edzéshez
:)


  
Ingek közül a fehér és a (sötét)kék az igazi alapdarabok. Elegáns eseményekre, találkozókra, ünnepekre tökéletes választás. De akár még egy unalmas hétköznapot is fel tud dobni egy ing farmer kombó.



A férfi ingeket szerintem remekül be lehet építeni a női ruhatárba is. A nagy oversize darabnak ható ing egyszerre könnyed, laza és elegáns.
Nézzünk is egy példát:



Ebben az esetben a férfi ingé a fő szerep. Most, hogy ne legyen túl bő az ing, felvettem rá egy virágos hímzett fűzőt. Nagy divat a tüll és persze a hímzett minták is így szerintem teli találat.
Hogy még különlegesebb legyen az  összhatás, az ing alá felvettem még egy tüll pólót is. És persze a szaggatott farmerrel lazítottam az egyébként eléggé elegáns és nőies szetten.
Szintén necc zoknit, és egy magas talpú papucsot vettem fel ehhez a szetthez is.



Kabátok közül szerintem az a tuti, ha van egy elegáns fekete kabátod, illetve egy fekete bomberdzsekid.  Ha ez a két darab megvan bármilyen eseményre fel tudsz öltözni.  Persze még van a klasszikus bőrkabát, ha még egy olyat is beszerzel akkor már biztosan nem érhet váratlan esemény. Tudom persze, vannak direkt női bomber dzsekik is, de így sokkal lezserebb, lazább hatást érhetünk el. Akár sportosabb, akár elegánsabb szettekhez is.



A bomber dzseki szintén olyan darab amit a női ruhatárba is be tudunk építeni.
Például így:



Ebben a szettben a fekete bomber dzsekit hívtam segítségül. Alá egy hosszított fekete basic pólót, és rá egy derékban szabott tüll pólót vettem. Hogy még extrább legyen a look, felvettem a kedvenc corset övemet. Egy világos szaggatott farmerrel, necczoknival, és egy magas tömbsarkú papuccsal varázsoltam nőiessé és vagánnyá egyszerre.
Kiegészítőként egy boyfriend karórát, és egy napszemüveget választottam.


Szükség lehet még zakóra, melyből egy sportosat és egy elegánst ajánlok.



    
Cipőből  választottam   feketét , khaki zöldet, az örökké menő fehér Converse cipőt, szürke Adidas futócipőt. Lábbeliben elmehetünk bordó, khaki, sötétkék, szürke színekbe is, hiszen a kapszula gardrób színeihez tökéletesen mennek.
Egy sportcipő, és egy alkalmi cipő szükséges. 






Táskák terén, azt gondolom, hogy elég egy hátizsák és egy sporttáska. Ha valaki nem szereti a hátizsákot, helyettesítheti a most nagyon menő válltáskával is. Ha  vagányabb outfit a cél, akkor ez a mintás hátizsák „felrobbantja” az egyszínű összeállítást is:


https://www.legyferfi.hu/Taskak-hatizsakok/




Kiegészítőkben, nem szeretem ha túl sok van, inkább max egy karkötő és egy óra.
A képen látható két darab szerintem egyszerű és szép.




Ha unod a boltokba való rohangálást, és inkább kényelmesen, otthonról rendelnél a https://www.legyferfi.hu/ -n amin megtalálod az összes ebben a bejegyzésben szereplő darabot.


:)






No comments