Latest Instagrams
Thursday, July 28, 2016

PEUGEOT PRESS EVENT

PEUGEOT PRESS EVENT
Thursday, July 28, 2016
Read post

Június 23-án a vőlegényemmel az új Peugeot 2008 bemutatását célzó sajtóeseményen jártunk, amit  mind a ketten élveztünk. Még nem tudjátok, de én magam is Peugeot tulajdonos vagyok, és nagyon szeretem az autómat. Néhány hónapja balesetünk volt, így többször is eljátszottam a gondolattal, hogy milyen szuper lenne egy olyan autó, ami - mondjuk ki - kicsivel nagyobb, így számomra biztonságérzetet nyújt. Úgyhogy most szeretném nektek bemutatni a Peugeot 2008 legújabb változatát az én szemszögemből.

A Peugeot 2008 egy kompakt szabadidő-autó, ami nagy örömömre "emerald" színben is kapható. Külsőre az élénk színei, az utastérben a fényforrások keltette hangulat fogott meg.


Mivel nem vagyok profi sofőr, néhány tulajdonságot mindenképpen kiemelnék:

  • Active City Brake, amely az automatikus fékrendszer aktivizálásával próbálja elkerülni az ütközést, vagy bekövetkezése esetén csökkenti annak súlyosságát.
  • A Park Assist megkönnyíti a jármű manőverezését a városban. A funkció bekapcsolását követően a vezető az érintőképernyőn kiválasztja a végrehajtani kívánt parancsot: párhuzamos parkolás járda mellé, parkolás merőlegesen vagy ferdén az úttest széléhez. Ezt követően az ultrahangos érzékelők felmérik a rendelkezésre álló parkolóhelyek méreteit, és jelzik a vezetőnek a parkolásra megfelelő helyet. Hátramenetben a tolatókamera színes pozíció vonalakkal jeleníti meg a jármű körvonalait a képernyőn.
  • A Mirror Screen, amely az autó érintőképernyőjén jeleníti meg a vezető okostelefonjának kijelzőjét, így biztonságos módon fér hozzá az alkalmazásokhoz.                                                                                                                                                                                                          

     
A sajtóbemutató után a Városligetből indultunk tesztvezetésre, idegenvezető segítségével. Nagyon élveztük, innen is köszönjük szépen a lehetőséget.

 
Sunday, July 24, 2016

FLOWER POWER

FLOWER POWER
Sunday, July 24, 2016
Read post


Top/Bershka  Skirt/Szoknya New Yorker  Watch/Óra H&M
Sandals/Szandál  Deichmann Sunglasses/Napszemüveg F&F

Szokatlan tőlem a "hosszú" szoknya, de már régen szerettem volna egyet. Mikor ez a fehér  rózsaszín-kék virágokkal tarkított darab  ott integetett az üzletben- Vegyél meg!,- nem tudtam ellenállni, hiszen tökéletes választás akár egy romantikus esti sétára is. A szoknya annyira hangsúlyos, hogy csak egy egyszerű crop toppot vettem fel hozzá. Kiegészítőként egy fehér márvány mintájú órát választottam. Lábamra pedig új kedvencemet, egy fehér alapú különleges kövekkel kirakott szandált húztam. Ezt a díszes darabot csak azért választottam, mert különleges ragyogása feldobja az egyszerűbb outfiteket is.
Ahogy az elején is írtam egy esti sétára - nekem most a Balaton partra - tökéletes. :)


Latest pins

Subscribe