Latest Instagrams
Wednesday, February 03, 2016

#kössünkössze

#kössünkössze
Wednesday, February 03, 2016
Read post


Sziasztok!
Ebben a posztban rendhagyó módon egy jótékonysági akcióra szeretném felhívni a figyelmeteket.
 A Zsakett-nőegylet szervezésében Kössünk Össze Jótékonysági Gardróbcsere és Árverés.
 Február 27-én egy nagy GARDRÓBCSERÉre hívnak titeket is a PWC Hungary székházába, ahol egyrészt ismert emberek történettel bíró ruhadarabajait fogják ÁRVERÉSre bocsátani (felajánlóik között szerepel eddig Mohay Bence sportriporter, Lackfi János költő, Karcagi Dalma táncos), másrészt felajánlott egyedi, extra ruhákat lehet majd megvásárolni.
 A befolyt összeggel a Kárpátalján található 9- számú Beregszászi Óvoda kertrendezését szeretnék támogatni. A Gardróbcsere programuk fontos kellékei a ruhák, ezért a vásárt megelőzően gyűjtést szerveznek Budapest több helyszínén, Miskolcon és Vácott. 

„Ahol nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos…” 

Az eseménnyel szeretnénk minél több embert megszólítani.  Olyan emberekhez szeretnék eljuttatni a programot, akik szeretnek divatosan öltözködni és emellett fontosnak tartják a környezettudatosságot és a társadalmi felelősségvállalást.
 Szeretettel hívnak titeket is  a Kössünk Össze Gardróbcserére! :)További információ:


  Email: 
kossunkossze@gmail.com


Sunday, January 31, 2016

HOW TO BE STYLISH?

HOW TO BE STYLISH?
Sunday, January 31, 2016
Read postCoat/Kabát Zara Sunglass/Napszemüveg Stradivarius  Shoes/Cipő  Deichmann
  Sweater/Pulcsi Noname  Jeans/Nadrág F&F+DIY  Bag/Táska F&F 
Ring/Gyűrű EvE by Eva Remenyi


Sokszor hallom, sokan mondják hogy azért nem öltözik jól valaki, mert nincs sok pénze. Szerintem ez nem igaz. Aki akarja az ki tudja hozni a legkevesebb pénzből a legtöbbet! A plázákban is  van akció, ott is ki lehet fogni kedvező árakat, de ha biztosra akarunk menni, akkor nem árt ha benézünk 1-2 turkálóba. A Háda az a hely, ahol mindent megtalálsz a cipőktől kezdve a táskákon át a ruhákig, kabátokig. Nagyon sok érdekes, sőt márkás dologra tehetsz szert, ami nem jön szembe veled az utcán.
Így például olyan termékhez juthatsz, melyet eredeti áron nem tudnál megvenni.
Vegyük például ezt a szettet:
Nem fogjátok elhinni, de az egész outfit cipővel, táskával mindennel együtt kevesebb,  mint 15000 Ft-ból kihozható!
Hogy miért? Az említett second-hand üzletekből vagy outletekből sokkal olcsóbban beszerezhetjük a ruhákat. Ezt  a vadi új Zara kabátot mindössze 300 forintért és  a felsőt, ami igazából poncsóként is felvehető szintén 300 Ft-ért vettem. :)
Latest pins

Subscribe