ÉJJEL-NAPPAL TRIUMPH-BAN






Ez a rendhagyó bejegyzés a Triumph blogger versenyére készült, melyben szeretném bemutatni nektek, hogy hogyan lesz a kislányból nő, a  Triumph Hálóruha  és a  SHAPEWEAR  kollekciója segítségével.



Nem hiszem, hogy van olyan nő aki ne halott volna a Triumphról, hiszen ő a fehérnemű Ferrarija.
De ha valaki mégsem ismerné ezt a márkát, akkor jó ha tudja  hogy száz év alatt egy klasszikus sváb fűzőáru-manufaktúra szerény kezdeteiből fejlődött multinacionális fehérnemű gyártó vállalkozássá, mely még ma is magántulajdonban van.

„Csodás vonalvezetésű és megjelenésű érzéki fehérneműik, páratlanul innovatív technológiáik, valamint magasan képzett és motivált dolgozóik is hozzájárulnak a Triumph sikertörténetéhez.”







A reggel még kislányos hálóingben ébredő lány estére romantikus nővé változik a Shapewear kollekció legújabb borvörös  bodyja és a Pure Silk pezsgőszínű  100%-os selyem köntöse segítségével. Ha rosét  fogyasztunk, a romantikus estén legalább színben is harmonizálunk vele. :)








A nő szeret tündökölni, különlegesnek látszani, amire a pezsgőszínű köntös nagyon alkalmas. A body varrások nélkül készült, így nagyon kényelmes és alakformáló is. A színe miatt nagyon ajánlom alkalmi és hétköznapi viseletként egyaránt, tökéletes randi öltözet is.   





A merészebbek hétköznapi  viseletként akár  egy szoknyával  is bátran felvehetik. :)

Ebben a szettben is a részletekben bújkál a lényeg.
A leghangsúlyosabb darab természetesen a body. Annyira szép hogy csak egy bőrkabátot és egy nyakláncot vettem fel hozzá melyhez a táska színéhez illeszkedik.
A szoknya és a cipő is fényes, a cipő talpa piros, amit láthattok is az egyik képen. :)







A hálóruha kollekcióból a kislányosan romantikus „barikás”  szettet választottam bemutatásra.  Amint megláttam a katalógusban tudtam, hogy ő lesz az abszolút kedvenc, a kis játékos mintával. Teljes csak akkor lett az örömöm, amikor felfedeztem a pontosan hozzáillő mintájú, puha frottír zoknit, kis pomponokkal és az alvómaszkot. Ez a 100%-os pamut összetételű hálóing nagyon kényelmes és bőrbarát viselet. Ugyanakkor ezzel  a mintás pizsi szettel hódolhatunk a bennünk élő kislánynak is, a kis puha , szőrme barika motívumával. Mindig szerettem a mesefigurás, állatfigurás pizsamákat, hálóingeket és azt hiszem ezen az sem változtat, hogy már 19 éves is elmúltam.










A honlap:



Köntös:
 Hálóing:



Alvómaszk:




No comments