PINK BLOSSOM



















Dress/Ruha Selects  Jewelry/Ékszer Bling Ékszer
Sunglass/Napszemüveg Stradivarius Bag/Táska River Island  Shoes/Cipő CCC

 
Nagyon szép napfényes tavaszi nap volt tegnap. Csodaszép kék  ég felhőkkel, élén zöld fű és ahogyan látni fogjátok rózsaszín virágok. Ezekhez a vibráló, életteli színekhez én is színesbe öltöztem.
Ezt az orgona lila ruhát választottam mai outfitem alapdarabjának. Az egyik új szerzeményem a Glamour-napok alkalmából vásárolt cipő, ami sötétkék és fekete hüllőbőr mintázatú. Ez a minta köszön vissza a táskát díszítő dekoráció motívumában is.
Nem fogjátok elhinni, de ez a cipő magas sarka ellenére is kényelmes, ami azért nagyon ritka.
Az összeállításra a koronát egy hangsúlyos, meseszép  Bling nyaklánc tette fel. Azt hiszem, hogy ez az ékszer az, ami egyetlen lány gardróbjából sem hiányozhat, hiszen akár egy egyszerű póló-farmer összeállítást is egyedivé varázsolhat, de az alkalmi ruháknak is megfelelő kiegészítője lehet.
Gyönyörű arany színben pompázik, nyáron, tavasszal egyaránt jó választás lehet.
Ami számomra egy  nagy pozitívum az az hogy egy szalag a megkötője, nem kapocs, így saját magunk állíthatjuk be a megfelelő méretet. Mint azt bizonyára észrevettétek, nem szeretek egyszerre túl sok ékszert viselni, így vagy 2 kisebb nyakláncot vagy órát vagy fülbevalót veszek fel. Vagy ahogy ennél az összeállításnál is, egy feltűnőbb statement nyakláncot.
Ez az outfit alkalmas lehet a közelgő ballagásokra, a tavaszi-nyári esküvőkön való megjelenésre vagy egy randira is. :)




2 comments

  1. Nagyon bájos! :) És gyönyörű fotók készültek!!

    ReplyDelete