#lush



Sziasztok! :)
Ma egy beauty posztot hoztam nektek melyet LUSH termékekből állítottam össze. Nagyon szeretem a természetes alapanyagokból előállított dolgokat és végre találtam egy helyet ahol mindezt megtaláltam. Elég sokat szoktunk vásárolni itt, úgyhogy arra gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat.
Íme néhány termék amiket kipróbáltam:



Elsőnek az aktuális kedvencemet az ajakradírt mutatnám be.
Nagyon édes szájú vagyok, így egyértelműen imádom az ilyen dolgokat. Egy nagyon kicsi fényt ad az ajkaknak és nagyon finom!
Ez a lágyító keverék, mely finom tengeri sóval, kristálycukorral és fair trade kakaóvajjal készül, remekül puhítja a bőrt és ínycsiklandó ízt hagy az ajkaidon.
 Ha te is szereted az édességeket mindenképpen szerezz be egyet! ;)

Az első pozitívum az az illata. Virágos és gyümölcsös illata van, nagyon simává teszi a bőrt. Fokozza a masszírozó hatást és élénkíti a vérkeringést. :)
 Nagyon szeretem :) Ha szeretnél illatos szép fényes bőrt egy perc alatt akkor mindenképpen szerezd be! :)
Nyugtató hatású kéz- és testápoló minden bőrtípusra. Szintén jó illatú, érezni lehet rajta a növények illatát.
 Ez a krém maga a megtestesült álom az irritált bőr számára: a hűsítő és nyugtató hatású összetevők, mint a zabtej, a rózsavíz és a kék kamillaolaj enyhítik az égő, viszkető érzést, míg az illóolajok kifejtik jótékony hatásukat: a rózsakivonat csökkenti a bőr kipirosodását, a kék kamillaolaj gyulladáscsökkentő hatású, a teafaolaj fertőtlenít, a levendula pedig kondicionálja a bőrt.
240 gramm ellenére (még tesztelés alatt van) nem fogyott belőle sok 1 hónap alatt. Egyszerre elegendő egy keveset használni belőle.
 Ha van valami bőrproblémád, irritált a bőröd, vagy kipirosodott mindenképpen ajánlatos beszerezned! :)


 Szilárd sampon, a rózsaszirmok puhítják a fejbőrt, a körömvirág szirmai enyhítik a kipirosodást, a levendulaolaj pedig antibakteriális hatású és segít a fejbőr kiegyensúlyozásában. Mindezt egy jókora adag spanyolboróka-olajjal – samponunk sztárjával – együtt belekevertük a szilárdsampon-alapba.
A méret ellenére nagyon sokáig elég, egyszerre nem kell sokat használni belőle! :)
Ez a sampon kifejezetten viszkető és korpás hajra van.
 Ha korpás a hajad és viszket a fejbőröd mindenképpen érdemes kipróbálni! :)


Édes kényeztetés a selymes bőrért! Nagyon finom cukros illata van, pár perc alatt elolvad a vízben és nagyon selymessé teszi a bőrt. Imádtam! :)
 Ha szeretsz fürdeni és szeretnél selymes, illatos bőrt mindenképpen próbáld ki! :)

Radírozd át a tested a trópusi illatot árasztó Sandstone szappannal, mely tele van finoman hámlasztó homokkal és kubebaolajjal. Az Ice Blue finom tengeri sóval készül, és van benne egy jó adag izgalmasan bizsergető fodormenta is, mely pillanatok alatt felébreszti a bőröd.
Az illat...citromos, nagyon finom.
Aki a bolti tusfürdők helyett ezt választja az nagyon jól jár, nincs benne káros anyag és az illata is jobb! :)

Ha szereted a természetes dolgokat és szívesebben használnál efféle termékeket a kőolajszármazékoktól hemzsegő kozmetikumok helyett, akkor ez jó választás lehet! Férfiaknak is! :)






2 comments

  1. de pont jókor jött ez a poszt, éppen a Lush termékeit vizslatom, köszönöm! :

    ReplyDelete