ESSENCE HO! HO! HO! - CHRISTMAS EDITION


Sziasztok!

Ezúttal egy beauty bejegyzéssel jelentkezem. Az essence ho! ho! ho! karácsonyi újdonságait szeretném bemutatni nektek. 😊



 Az első termék, a ho! ho! ho! iridescent powder highlighter. 01 twinkle, twinkle
Rózsaszín, rendkívül pigmentált higlighter tökéletes karácsonyi megjelenést biztosít. A fényesen csillogó púder irizáló hatást hoz létre – és porszerű textúrájának köszönhetően könnyen keverhető.
Ár: 1,099 Ft





A második termék, a highlighter ecset. 01 Santa’s little helper
Kerekített alakjának köszönhetően a szintetikus ecset nemcsak a highlighter és a púder alkalmazására, hanem a szemhéjpúder könnyű felvételét is lehetővé teszi: amikor megrázod, apró cukorkák és ezüst csillámok csillognak az átlátszó nyelében.
Ár: 1,099 Ft


 A harmadik termék, a ho! ho! ho! eyeshadow paletta. 01 jingle all the way.
Függetlenül attól, hogy ünnepi füstös szemeket vagy monokróm sminket szeretnénk-e a családi vacsorára- a kilenc tökéletesen egymáshoz illő szemhéjpúder szín csodálatos karácsonyi megjelenést kölcsönöz. A paletta metál és csillogó arany, barna, ibolyaszínű árnyalatai könnyedén mixelhetőek por textúrájának köszönhetően. Must have!
Ár: 2,799 Ft







A utolsó termék, egy cuki gömbnek álcázott ajakbalzsam.
Egy aranyos karácsonyi csecsebecse a csodálatos ajkakért. Az ápoló ajakbalzsam puhává varázsolja az ajkakat és lágy vörös csillogást kölcsönöz az ünnepi időszakban is. Szintén ideális kis karácsonyfadísz, és akár még ajándéknak is tökéletes lehet. 😊
Ár: 549 Ft





Nektek melyik termék tetszik a legjobban? 😊



No comments