PARISIAN STYLE
















Barett/Sapi Primark  Shirt/Ing Zara  Pants/Nadrág Bershka  Boots/Csizma Sinsay Bag/Táska Zara Wallet/Pénztárca Stradivarius Ring/Gyűrű Monik Glasses/Szemüveg Romwe


Sziasztok.
Ma egy különleges szettet hoztam nektek, mely  a francia stílust jeleníti meg. Az köztudott hogy a francia nők nagyon sikkesek, még akkor is, ha látszólag csak magukra kapták az első ruhadarabot amit kivettek a szekrényükből, vagy mintha nem is fésülködtek volna, a hajuk mégis úgy fest, mintha a fodrászatból léptek volna ki.
Egy egyszerű, ám de mégis különleges fehér inget választottam, amit le lehet húzni a vállunkról, és az ujjai itt-ott gumírozottak. Szerintem, egy egyszerű farmerral is nagyon jól mutat. Ám ezesetben egy kicsit extrább nadrágot választottam hozzá, aminek a színe is elég élénk. Alapvetően visszafogott a szabás, de mégis a szín és a boka kivillanása extrává teszi. Az elmaradhatatlan sapi, a barett. Ezt is egy elég erőteljes piros szín - passzol a nadrág színéhez. Kiegészítőnek egy ezüst gyűrűt választottam, mert mostanában gyűrű mániás vagyok (már megint).
A táskát még szülinapomra vettem magamnak, különlegessége - amellett hogy átlátszó - van hozzá egy hosszabb pánt, amivel övtáskának is használhatjuk. + extra szerintem ezekben a táskákban, hogy olyan "színt" is rakhatsz bele, ami illik az aktuális outfitedhez. Pl én most ezt a pénztárca szerűséget raktam bele, aminek a színei is és a mintája is passzol a szettemhez.
A csizmámat még nyáron vettem a leárazások alkalmával, mindössze 2000 FT-ért. (!!!) Elég jó vétel volt nem ? :)

Helyszínnek egy igazi Francia stílusú kávézót választottam, a La Petit Bistrot. Nagyon hangulatos, nyugodt kis hely. :)





No comments