ESSENCE NEWS


Sziasztok!
Ma az essence újdonságairól fogok mesélni nektek, azon belül is a számomra bevált termékekről.
Ezek a termékek szeptember 13-tól kaphatóak a DM-ben.

1. Metaled Chromes 06  2. Metaled Chromes 05  1099 Ft 

Az első két termék, az a Melted Chrome szemhéjpúder lenne. Az intenzív árnyalatú és izgalmas textúrájú szemhéjpúder az olvadt fémre emlékeztet. Ezüst, réz, vakond szürke, rozé, nude, és kékeslila divatos árnyalatokban kapható.  :)






1. My must haves 02 -749 Ft 2. My must haves 01 -749 Ft

Mostantól a 4 és 8 színű palettákat egyénileg is összeállíthatod, holo stílussal kiegészítve. Négy holografikus árnyalat biztosítja a prizmatikus hatást a szemnek vagy az arcnak. Egyszerűen válaszd ki a kedvenc árnyalataidat, pattintsd bele a többfunkciós palettába. Szintén az ujjaim segítségével vittem fel, úgy értem el ezt a hatást. :)



1. Shine Shine Shine lipgloss 2.Velvet matte -849 Ft  3.Colour boost mad about matte-1049 Ft 4.Metaled Chrome liquid lipsitck Rosegold -1049 Ft

A csomagba, amit kaptam, az összes rúzs bevált.
1. A "shine" nevű szájfény, amibe pici csillámok vannak. Szeretem az ilyen szájfényeket, néha, ha nincs kedvem rúzshoz, csak egy kis fényt szeretnék az ajkaimra, akkor tökéletes választás. :) 
2. Az innovatív textúra kellemes érzéssel ötvözi a matt színt az ajkakon. A magas pigmentációnak köszönhetően a rúzs erős szintetizálással bír, míg krémes textúra közepes matt fedést eredményez anélkül, hogy szárítaná az ajkakat.
3. A folyékony ajakrúzs púderes-matt végeredményt hoz létre az ajkakon és nude,vörös,rózsaszín vagy sötét lila teljes fedést biztosít. A textúrája kellemes, lágy érzetű, nem hagyja kiszáradni az ajkakat.
4. A vízálló melted chromes folyékony ajakrúzs már az első réteg felvitelével intenzív színt és fémes felületet biztosít. A sugárzó rosegold, a piros vagy lila matt hatású könnyed fém réteget képez az ajkakon.



Camuflage + matt korrektor  10 Light ivory - 1049 Ft

Vízálló, folyékony hosszantartó korrektor fényvisszaverő pigmentekkel. Az E- és a B5 vitaminnak köszönhetően természetes ragyogást és egészséges, üde hatást kölcsönöz a szem körüli területeknek.
Mióta megvan ez a korrektor, csak ezt használom. Előtte volt egy Mac-es, aztán Alverdés, de ez mindkettőt felülmúlja. Folyékony állagú, kis applikátorral lehet felvinni. Vannak benne vitaminok, és nem utolsó sorban vízálló. A termék leírásban olvastam, hogy olyan erős a fedése, hogy egy ideig egy tetoválást is el tudna fedni. És most tesztelés után, ezt simán el is tudom képzelni. Ugyanis tényleg nagyon jól fed. Én a foltok elfedésére használom.
És nagyon jó áron van, szóval érdemes ezt is kipróbálni szerintem. :)


 1. Metaled Chrome sealing top coat-1099 Ft  2. Glitter on glitter on 02 -949 Ft
 3.Cosmic light körömlakk 01 -949 Ft

1. Elengedhetetlen fedőréteg a mataled chrome körömporhoz: könnyed, víz bázisú fedőréteg, melyet bármely más körömporokkal is használhatsz. 
Ez a körömlakk, a metálos köröm púder alá illetve felé kell. Sokféle szín közül válogathattok, nekem az ezüst és az arany van meg. Tényleg metálos körmöket eredményez, nekem nagyon tetszik.
És amúgy nem is rémlik, hogy láttam volna más márkáknál ilyen fajta terméket.

2. Talán a legnagyobb újdonság, amilyet még nem is láttam... Olyan körömlakk, amihez NEM KELL KÖRÖMLAKKLEMOSÓ. Szép aranyos/bronzos csillámos.Legjobb ha két rétegben visszük fel, melyet akár száradás után is könnyen lehúzhatunk. És tényleg le lehet húzni... :D
Ami azért is nagy szó, hiszen ha ilyen csillámos lakkot használtam régen, csak körömreszelővel tudtam leszedni. :/ Ez egy elég jó megoldás rá, nem ? :)

3. A lila, zöld vagy kék, holografikus glitter pigmentekkel a teli trendi körömlakkok a legpompásabb színekben ragyognak a fényben. Az igazán szemet gyönyörködtető körmökhöz.





1.I need a miracle! Erősítő & dúsító szempillaspirál 1299 Ft 
2.Volume hero vízálló szempillaspirál 1099 Ft

1.   A speciálisan kifejlesztett színező formulának köszönhetően erősíti, és egyetlen mozdulattal fedi a pillákat.
2. A műanyag dúsító kefe minden szempillát elér.

Őszintén, szempillaspirálok terén nem vagyok túl jó vélemény alkotó, mert számomra nagyjából minden szempillaspirál ugyan azt éri el.. :D Meg már egy ideje nem is használok szempillaspirált a hétköznapokban, ugyanis szerencsére eléggé hosszú szempilláim vannak, így nem igényli a minden napos használatot. :D
De kipróbáltam mind a kettőt, és talán annyi különbséget tudnék tenni a kettő között, hogy a vízálló változat kicsit jobban szétválasztja a pillákat. :)


Go for the glow highlighter paletta 2099 Ft
 A három holografikus highlighter szín tökéletes ragyogást biztosít. Az árnyalatokat viselheted magában, vagy keverve vagy rétegezve is. Nagyon tetszik, minden nap használom mióta megvan. :) 




1. Born awesome eye & face paletta 2399 Ft 2.Too glam to give damn 2399 Ft

A trendi papírcsomagolásban lévő "szem és arc paletta" rendkívül sokoldalú: mindegyik paletta nyolc, szemhéjpúdert tartalmaz matt vagy csillogó kivitelben. A témához illően egy pirosító vagy egy higlighter ékesíti a palettát.
 A "born awesome" trendi, hangsúlyos színekkel, a "too glam to give a damn" paletta pedig elbűvölő metál hatással kápráztat el minket.
 Szerintem ez a paletta is elég olcsó, és ahhoz képest nagyon jó.
A későbbiek során lesz még szó a palettákról. :)




Ti melyik terméket/termékeket próbálnátok ki? :)





A termékeket tesztelésre kaptam.


No comments