REMINGTON AMBASSADOR

Képzeljétek el, Remington nagykövet lettem! :) 
Ebben a bejegyzésben  megosztom veletek a véleményem egy hajsimító keféről. 

A Keratin Protect hajsimitó kefe használata egyszerű, és a vele való munka gyors és precíz. Szerintem azért jobb mint egy hajsütővas mert:
  • a “kefe” fej miatt, nem csak a haj “felületét” simítja, hanem a hajszálak “közé” is bemegy
  • tapasztalataim szerint, nem lapítja le a hajam, dúsabbnak hat
  • kerámia bevonatos, keratin és mandula olaj kondícionálással, ezért fényesebbnek és puhábbnak érzem tőle a hajam
  • A legjobban, az tetszik benne, hogy nagyon egyszerű használni, és közben a végeredmény is szép, anélkül hogy lelapulna a hajam. Nekem erős, vastag szálú hajam van, de szerencsére 3 fokozat van rajta, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.
  • Aki szeretne valami újat kipróbálni hajsimítás terén, és szeret kísérletezni annak mindenképpen ajánlom, nem fog csalódni.
 

"A hajsimító kefe ügyel a hajszálak hidratáltságára is, ennek köszönhetően bársonyosan sima lesz a haj. Ezt az antisztatikus ionos technológia valósítja meg: a gubancosodást csökkentő negatív ionokat bocsát ki a frizura készítése közben."


 A max. 203°C-ig állítható 3 hőmérséklet fokozat lehetővé teszi a haj típusához leginkább megfelelő hőmérséklet beállítását, a lapos szélek speciális kialakítása pedig megkönnyíti, hogy a frizura készítése közben közelebb kerülhess a hajszálak gyökeréhez.


 Így néz ki a termék.


 Úgy szoktam elkészíteni a hajam, hogy először kisebb tincseken megyek végig, majd mikor az egésszel kész vagyok, átfésülöm az egész hajam egyben.




A végeredmény:



Ha további információt szeretnétek a termékről, vagy esetleg meg szeretnétek vásárolni, akkor látogassatok el Remington oldalára. :)




A bejegyzést a Remington támogatta.





No comments