PINK LEMONADE



Dress/Ruha Prieston Hair band/Hajpánt Tiger Earrings/Fülbevaló H&M Bag/Táska Tiger
Shoes/Cipő Prieston Iphone case/Telefontok Tiger Glass/Pohár Tiger

 Ebben a bejegyzésben azt szeretném megmutatni nektek, hogy hogyan tudtok feldobni egy egyszerű ruhát, színes, hangsúlyos kiegészítőkkel.
Akik ismernek, azok tudják, hogy nagyon szeretem az egyszerű ruhákat, éppen azért mert kiegészítőkkel nagyon sokféle képpen fel lehet őket venni.
Nyáron én is előtérbe helyezem a világosabb, pasztellesebb színeket (több-kevesebb sikerrel). Mostanában nagyon rákaptam a rózsaszín- sárga kombóra.
Többek közt a citromos telefontokom miatt is. Szerintem nagyon jól passzol a két szín egymáshoz.
Ez a ruha nagyon lenge, ezért tökéletes választás egy  meleg nyári napra.
De ha esetleg fel szeretnénk dobni, egy jól megválasztott öv is sokat segíthet a helyzeten. Én jelen esetben egy sárga szalagot  választottam. Amint látjátok összekötés után, nagyon szép redőzött lett a ruha, mintha teljesen más lenne. Kiegészítőként jött a sárga pom-pomos fülbevaló, és a szintén citromos hajpánt, valamint a hozzá színben passzoló telefontok. Imádom ezt a stúdiót, nagyon hangulatos ez a kis terasz. A képek egyébként Noémi stúdiójában a -Prieston - stúdióban készültek. Táskának ezt a nagyon cool hálós- nyers színű kis kézitáskát választottam, amit megtöltöttem citrommal, és kókusszal... :D

A következő bejegyzésben megmutatom nektek ugyan ezt a ruhát, hogy mennyivel másabb, egy másik színben, szintén extrém kiegészítőkkel. :)

Ha megtetszett a ruha, és szeretnétek megvásárolni, az alábbi linken tehetitek meg:




No comments