BARBIE

















Kabát/ Coat Prieston Overál/ Prieston Papucscipő/Shoes Bershka Sportcipő/Shoes Puma
Táska/Bag Romwe Napszemüveg/Sunglasses Pull & Bear

Fotók/ Deák András

 Ebben a bejegyzésben azt szeretném megmutatni nektek, hogy hogyan tudunk egy szettet sportossá, illetve elegánssá tenni 1-1 jól megválasztott cipővel.
Egy mintás overál lett a befutó mindkét esetben. Igazából ez szerintem simán elmegy sportosan elegáns viseletnek. Az overálhoz egy szintén ugyan olyan mintájú kabátkát viselek. Kiegészítőnek egy nude színű táskát, és egy fehér magassarkú papucscipőt választottam, melynek különlegessége, hogy a fele átlátszó- fele fehér. És ha már Barbie stílus, egy gömbölyű rózsaszín napszemcsivel, és egy pink rúzzsal tettem teljessé az összhatást.

Az overál felső része két hosszú pántban végződik, amit többféleképpen is fel lehet venni. Én most úgy vettem fel, hogy a hátamon átlapolva, elöl, a derekamon kötöttem egy masnit.

A sportos összeállításhoz egy fehér puma sportcipőt húztam a lábamra.  Szerintem mindkét stílus jól passzol a ruhához, a sportosabb akár egy hétköznapi, rohangálós napra is nagyon jó lehet, mert kényelmes, és lenge viselet. Az elegánsabbat pedig akár egy jeles eseményre, ünnepre is el tudom képzelni. … akár egy fehér blézerrel kiegészítve is. :)

Ha megtetszett valamelyik ruha, akkor itt tudjátok őket megvásárolni: https://prieston.eu/

Nektek melyik stílus tetszik jobban? A sportos vagy az elegáns? :)





No comments