CHRISTMAS OUTFIT INSPIRATION #3

















Dress/Ruha Tally Weijl  Bag/Táska Primark  Watch/Óra Paul Hewitt  
Tulle Socks/Tüll zokni Calzedonia  Pumps/Magassarkú Zara

  
Helyszín: Allee Bevásárlóközpont

Eredetileg úgy terveztem, hogy a karácsonyi szettek között nem lesz fekete. Viszont mivel már kilőttem az összes olyan színt, ami számomra kapcsolódik az ünnephez, ezért mégis erre esett a választásom. Nagyon különleges maga a ruha, a gyöngyök miatt is. Az egész tüllből van, mégsem látszik át, hiszen van alatta egy fekete miniruha. Nagyon tetszenek a gyöngyök, akár zoknin, akár ruhán, vagy farmeron, ráadásul ez most elég nagy divat is.
Kiegészítőkben mindenképpen a rosegold színek mellett döntöttem. Aki ismer, az tudja, hogy imádom a rosegold dolgokat. (A szobámban a fehér-márvány-rosegold színek dominálnak.) Ez az óra tökéletes alkalmakra, igazi klasszikus, letisztult darab. Egyszóval szuperül illik magához az ünnephez, illetve a ruhához is. Táskának egy nagyon cuki rózsaszínes, masnis, bársony clutchot választottam, amit a legutóbbi a bécsi úton szereztem be. Hogy egy kicsit mégis feldobjam ezt a ruhát, egy egyszerű fekete tüllzoknit is felvettem hozzá, amit egy hegyes orrú pumpsal kombináltam.

És ne feledjétek Karl Lagerfeld elhíresült mondatát: "Senki sem alul öltözött vagy túlöltözött egy kis fekete ruhában." :)



No comments