GREEN SHIFT














Coat/Kabát H&M  T-Shirt/Felső Zara  Skirt/Szoknya H&M  Sunglasses/Napszemüveg Pull and Bear  Bag/Táska New Yorker Shoes/Cipő Puma  Socks/Zokni  Puma

Fotók: Sánta Máté

Ezúttal egy sportosabb szettet hoztam nektek. Nagyon szeretem a zöld színt, már csak a szemem miatt is. Általában szeretek kényelmesen öltözködni, de ki mondta, hogy a kényelmes ruhadarabok nem nézhetnek ki jól együtt? 😊  Vegyük például ezt a felsőt. Számomra a bársony kicsit ünnepi, kicsit elegánsabb viselet, éppen emiatt a kontraszt miatt választottam hozzá ezt a sportos szoknyát. Szerintem nagyon jól összepasszolnak. A cipőmet pár hónapja vettem, szerelem volt első látásra. Még sosem volt magasított talpú sportcipőm, ezért még inkább szerettem volna.
A külseje velúros, alul gumis, a fűzője pedig egy szatén szalag. Ez volt az a 3 tulajdonság, ami miatt annyira megtetszett. Tök jó ez az anyagkombináció. (Ja, és még ráadásul memória habos a talpa.)
Végre felvehettem a hozzá illő zoknimat is, ami szintén Puma. Táskának, sportos szett lévén, egy műbőr tornazsákot választottam.
És persze, hogy kicsit még inkább visszahozzam a zöldet, a szemüvegem is zöldes színekben pompázik.
Amúgy a szoknyámban is a felsőmhöz hasonló színű csík van. 😊
Összességében, ezt a szettet vagy suliba, vagy egy rohangálós napra tudom ajánlani.


Ti mit gondoltok a szettről? 😊



No comments