ULTIMATE










Top/Felső H&M  Short/Nadrág Stradivarius  Slippers/Papucs Stradivarius  Bag/Táska Stradivarius
Glasses/Szemüveg Pull & Bear

Fotók: Béky-Halász Zoltán

 Mostanában egyre inkább előnyben részesítem a basic darabokat. Vegyük például ez a szettet: Egy harang ujjú narancssárga felsőt  választottam, egy egyszerű fekete shorttal, aminek a szabása, illetve az elöl lévő hasítékai tetszettek meg. 🙂
Inkább a kiegészítőkre fektetem a hangsúlyt, de nem ékszer formájában. Kezdjük talán a papuccsal, amit  a színei miatt, illetve a mintája miatt vettem meg. Pedig rám nem jellemző, hogy ilyen meghatározó színű darabot veszek, ami nem feltétlenül passzol minden ruhadarabomhoz.
 Ráadásul nagy divat idén a papucs, mindenféle formában, így nem is volt kérdéses, hogy kell egy ilyen darab a gardróbomba. 🙂
A táska se egy túl hétköznapi darab, néhányan talán azt gondoljátok, hogy túl sok már a papuccsal. Szerintem viszont nem, hiszen a táska a hátamon van, így nem hat soknak.
Eddig is imádtam a napszemüvegeket, viszont most szintén bejöttek a divatba az úgynevezett "kamuszemüvegek" amikért teljesen oda vagyok. Már 3 is van, az egyiket láthattátok egy korábbi posztomban, a mostani, illetve egy sima ezüst amit még nem avattam fel.
Ez a sárga lencséjű szemüveg szerintem nagyon passzol a szetthez, és még jobban feldobja.

Ti mit gondoltok?
  🙂


No comments