MIRACLE BEAUTY & SPA





Sziasztok!
Ezúttal a Miracle Beauty & Spa-ban jártam. 🙂

Aki ismer engem, az jól tudja, hogy világ életemben legalább derékig érő hajam volt. Nagyon szeretem a hosszú hajam, szerintem ez illik igazán a személyiségemhez. Azonban 2 év után ideje volt egy kicsit váltani, és a jó idő közeledtével kicsit könnyíteni, lazítani a frizurámat is. Így az IYASSU.com-on keresztül foglaltam a Miracle Beauty & Spa-ba időpontot, hogy végre rászánjam magam egy hajvágásra.



A szalonban rendkívül barátságosan fogadtak, és várakozás nélkül azonnal be is ülhettem a fodrász székbe. Egy képen megmutattam, hogy milyen frizurát is képzeltem el magamnak. A fodrászom, Herczeg Ferenc pontosan azt tette, amit kértem – nem lett túl rövid a hajam, amitől tudom sokan tartanak mikor fodrászhoz mennek.

A végeredmény:


Pontosan ilyen frizurát szerettem volna, ráadásul 1 óra alatt készen is lett. Ami plusz pont, hogy hihetetlen fényes és puha lett a hajam, amit az ismerőseim is megjegyeztek. (Ez a  képeken is szembetűnő.)

Egy régebbi fotóval összehasonlítva láthatjátok a különbséget:



Összességében teljesen elégedetten távoztam, a Miracle Beauty & Spa szép, tágas és igényes volt, ahogy a fotóimon is láthatjátok. És persze nem utolsó sorban csúcskategóriás termékekkel dolgoznak.

A kilátás:







Ha kedvet kaptál, és szeretnél időpontot foglalni az  https://iyassu.com/ oldalán teheted meg.🙂



No comments