OFFICE GIRL



















 Coat/Kabát  Shirt/Ing  Skirt/Szoknya  INQ concept  Glasses/Szemüveg Thinwood Bracelet/Karkötő  Leanea  Bag/Táska  Jurekka
Heels/Magassarkú  Deichmann

Fotók: Béky-Halász Zoltán
 
 Hamarosan itt a tavasz, ideje elővenni a szoknyákat, ingeket és a lenge kiskabátokat. Ilyenkor bizonyára mindenki szétnéz a ruhái között, hogy mi az ami marad és mi az aminek mennie kell. Így van ez a hétköznapi és a munkahelyi ruhákkal is. Ezt az irodai outfitet versenyre állítottam össze. A téma a nagyvárosi fiatal nő, aki a munkahelyén is fontosnak tartja az igényes megjelenést.
Én egy klasszikus- szűk sötétkék ceruzaszoknyát választottam, egy nem hétköznapi fehér inggel az INQ concept ruhái közül. Szeretem a klasszikus szetteket újra gondolni, és azt is, ha például a szoknya színe megegyezik a kabátommal. Ezért egy gyapjú kabátot választottam szintén sötétkék színben. Mindenképpen magassarkút szerettem volna ehhez a szetthez, ezért az egyik kedvenc sötétkék hüllő mintás, hegyes orrú cipőmre esett a választásom. Én a kiegészítőkbe akartam belecsempészni egy kis extrát, így egy elég karakteres, vibráló színű Thinwood szemüveg mellett döntöttem. Hogy erősítsem kicsit a színhatást, egy kék-piros Jurekka táskával varázsoltam igazán egyedivé az outfitet. Mivel szeretem a kifinomult, minimalista ékszereket, így természetesen pont ilyet választottam, méghozzá a Leanea  kínálatából.

Ha tetszik az outfit és szeretnétek, ha én nyernék, akkor erre a linkre kattintva (https://www.instagram.com/p/BQ2KftRjrgg/?taken-by=rak.dominika), a kép lájkolásával tudtok segíteni. Előre is köszönöm! :)

Ha megtetszett valamelyik ruhadarab akkor az Eva's room-ban illetve a Wonderlab-ban tudjátok megnézni, megvásárolni. :)


No comments