NEW YEAR'S PARTY STYLE

Sziasztok!
Hamarosan itt a szilveszter!  Összeállítottam nektek néhány olyan szettet, amikből inspirációt meríthettek, ha még nincs ötletetek.




1.
Ebben az outfitben a szoknya a leghangsúlyosabb, mellé már csak egyszerűbb darabokat ajánlok.  Felülre egy bézs garbót választottam, ami remekül harmonizál a szoknyában található arany részletekkel. Kiegészítőként egy egyszerű fekete pom-pom fülbevalót, és egy átlátszó-csillogó clutch-ot. Cipőnek egy közepesen magas, egyszerű, fekete bokacsizmára esett a választásom, ha esetleg valaki lazábban szeret öltözködni. :)



 2.
A következő összeállításban azoknak kedvezek, akik szeretik a lágyabb, pasztell színeket és az elegánsabb darabokat. Felülre egy hosszú szürke kabátot kerülhet, hiszen ezúttal a ruhán van a hangsúly; teljesen flitterekkel borított a választott miniruha. Kiegészítésként, az elegáns összhatás érdekében egy fehér magassarkút választottam, melynek a sarka kövekkel van kirakva. Kiegészítőként egy ezüst, csillogó clutch-ot ajánlok, illetve egy fehér chokert.

  
3.
A harmadik szettet azoknak ajánlom, akik szeretnek nagyon elegánsan felöltözni. Egy nagyon érdekes kék-barna-fehér színű bundát választottam alapdarabként. Ehhez egy nagyon szép átlátszó- fekete virágmintás bodyt javaslok, ami szerintem abszolút passzol az ilyen bulikhoz. Alulra egy királykék szoknyát álmodtam meg, ami remekül passzol a felsőhöz. Lábbelinek egy hosszú szárú magas sarkú csizmát választottam- szerintem nem is kell más. Kiegészítőként egy fekete choker jól mutat, melynek közepén pont olyan a dísz, mint a táskán. Végül pedig egy nude színű kézi táska teszi teljessé az összeállítást.

4.
A negyedik összeállításban a lágyabb színeket állítottam kontrasztba a metál színekkel. Alapdarabként egy pasztell szürke bundára esett a választásom, felülre pedig egy ezüst metál színű inget, melyet nyakán egy masni díszít. Alulra -szintén a metál színeknél maradva- egy rosegold szoknyát javaslok. Annak ellenére, hogy mindkét darab elég hangsúlyos, szerintem nagyon jól néz ki együtt. A felső élénk/fényes, a szoknya pedig "matt". Ha még mindig nem értük volna be a fénylő darabokkal, egy ezüst-rózsaszínű csillogó clutch-chal tehetjük fel a pontot az i-re. Cipőnek már csak egy lágy szürke színű bokacsizmát ajánlok.


4.
Ebben az outfitben azoknak kedvezek, akik szeretik a csajos, ámde vagány öltözetet. Felülre egy nagyon menő bőrdzsekit néztem ki, amelynek a hátán egy oroszlán található. Felsőnek egy bársony crop toppot és egy hozzá illő chokert választottam. Alulra egy rosegold/arany flitterekkel borított nadrágot ajánlok. Táskának egy szintén rosegold flitterekkel kirakott darabot javaslok. Cipőnek egy arany metál magassarkút húznék. Választottam egy másik arany chokert is, ezt akár a feketére is rávehetjük, vagy pedig helyette is. :)
 

5.
Akik nem szeretnek annyira kiöltözni, vagy csak szeretnek kényelmesen, de mégis csinosan felöltözni, azoknak ezt a szettet ajánlom. Felülre egy egyszerű fekete bomber dzsekit felsőnek egy fehér toppot választottam, melyen különböző minták jelennek meg. Alulra egy függőlegesen csíkozott fekete fehér nadrágot javaslok, kiegészítve egy egyszerű fekete clutch-al, és egy bőr baseball sapkával. :)




Nektek melyik tetszik a legjobban?




No comments