LUMAS - ART NOW





Októberben a LUMAS galériában jártunk egy blogger esemény keretein belül, ahol megismerhettük az ART NOW nevű kezdeményezést. Őszintén szólva éppen gondolkodtunk rajta, mivel dobhatnánk fel a frissen felújított első lakásunkat - jobbkor nem is jöhetett volna a meghívás. :) 

Az eseményen Dr. Szvetelszky Zsuzsanna pletykakutatóval és Sümeghy Claudiával, az LBL projektmenedzserével Vasali Kata galériavezető beszélgetett a mémekről, pletykáról, dizájnról, divatról és persze a gyűjtőkről.

A húgommal mindig is érdeklődtünk a képek iránt, viszont eddig olyan távolinak, elérhetetlennek tűntek. A LUMAS galérialánc célja viszont éppen az, hogy a művészet az otthonok részévé váljon. Az ART NOW irányvonal képeslap méretű fotói pedig az elérhető művészet kategóriájába tartoznak. A kollekció darabjaiban különböző tematika találkozik, a képek "elég kicsik ahhoz, hogy ne hivalkodjanak, ugyanakkor elég a karakteresek, hogy kiemelkedjenek a gyűjtő otthonában." 

Nos, gyűjteményünk első két darabjával tértünk haza a galériából, melyeket terveink szerint hamarosan egy lakberendezéssel kapcsolatos poszt keretein belül láthattok. Innen is köszönjük szépen!

Szeretnénk bátorítani mindenkit, hogy nézzen körül a honlapon, és látogasson el a galériába. :)








No comments