HOW TO WEAR THE CAMEL COAT?













Vest/Mellény New Yorker  Coat/Kabát H&M  Shirt/Ing Zara  Skirt/Szoknya Simply Cynthi                      Shopper/Táska lindamelinda  Ring/Gyűrű  Tillu  Boots/Bokascizma Zara

Ezúttal a  magyar designereké a főszerep, azaz megmutatom nektek, hogyan viselhetitek a designer darabokat.  🙂
Egy laza, de mégis elegáns szettet álmodtam meg, melyben a fekete-fehér és a camel dominál. Felülre egy camel kabátot, és egy fekete mellényt választottam (mivel ez a kabát nem túl meleg, de így egészen jó a végeredmény). Felsőnek egy laza fehér inget vettem fel, alulra pedig egy elég hangsúlyos, különleges szoknyát, melynek két oldalán hüllő mintával ellátott csíkok lógnak. Menő, mi?  Női cipőnek a kedvenc bokacsizmámat választottam, ami még jobban felülírja az eleganciát.
Kiegészítőnek egy visszafogott, ám nagyon különleges Tillu gyűrűt húztam az ujjamra, mert imádom a minimalista egyszerű ékszereket, amik 10 év múlva sem mennek ki a divatból.
Táskának egy lindamelinda shopper baget választottam, hiszen általában a suliba is sok dolgot kell magammal vinnem, így tutira minden belefér. Nagy is, és még jól is néz ki. Kell ennél több?  🙂
Összességében elmondható, hogy a szett megállja a helyét egy elegánsabb eseményen is, ugyanakkor hétköznapokon vagy akár munkába is teljesen megfelelő.

No comments