BLOGGER MADNESS




A Sas utca közepén, a Bazilika szomszédságában néhány hónapja egy új szórakozóhely nyitotta meg kapuit, mely extravagáns környezetben a legjobb R'n'B zenékkel vár szerdától szombatig. A MAD névre keresztelt hangulatos klub nem csupán az éjszaka kalandorai számára vonzó helyszín – halakra és tenger gyümölcseire specializálódott konyháján igazi csemegék várnak, hogy egész éjszakára feltankoljanak energiával.

Novemberben nekünk is szerencsénk volt ellátogatni a MAD Budapestbe egy blogger vacsora keretein belül. Az est különlegessége, hogy ezúttal Dominika helyett Laci vett részt az eseményen - aki nem annyira szereti a tenger gyümölcseit. :) Viszont jó hír, hogy sok mindent megkóstolt.

Na de miket is ettünk?

– Fish & chips, királyrák, feketekagyló – a MAD étlapja csupa izgalmas tengeri fogásban bővelkedik, amelyekből egy kóstoló menüt állítottak össze nekünk, a vacsorához pedig különleges koktélokat szerviroztak. Kóstolhattunk kemencében sült mediterrán rákokat krémes sajtszószban, fehérbor gőzében párolt feketekagylót kakukkfűvel és paradicsom concasséval, illetve fish & chips-ből sem volt hiány.

Kinek támadt kedve egy kis kóstolóhoz? :)






No comments