GREEN LINE












Coat/Kabát Atmosphere  Shirt/Ing H&M  Vest/Mellény Háda  Pants/Farmer Bershka Boots/Bokacsizma Deichmann Bag/Táska H&M Watch/Óra Elysee

A mai outfitben a zöld színé a fő szerep. Ezt a kabátot még tavaly télen vettem, viszont eddig egyszer sem volt rajtam, pedig egy abszolút különleges darabról van szó. Nagyon tetszik benne, hogy érdekesek a gombjai, illetve különleges "harang ujja" van.
Ugyan a zöld lett a domináns szín a szettemben, viszont emellett még megtalálható a fekete, a fehér és a barna, mint kiegészítő színek. A khaki zöld nadrágomhoz egy egyszerű, bő fehér inget vettem fel, fekete-fehér szőrös mellénnyel párosítva. Kiegészítőnek egy zöld kalap került a fejemre, melyen egy barna csík fut körbe.
 Kiegészítőnek csupán egy órát vettem fel, hiszen imádom az órákat, mert hangsúlyos darabjai lehetnek összeállításainknak. Ez a különleges óra nem csak szép, hanem rendkívül sokféle outfithez illik.
Tudtátok, hogy most már Magyarországon is kaphatóak az Elysee órák?
Érdemes szétnézni, hiszen hatalmas a választék, és egészen biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához illő darabot. :)
Jó nézelődést,

                       


No comments