PINK SUGAR
















Dress/Ruha Illango
Shoes/Cipő Zara
Clutch/ D&A

 
"A kollekció a magával ragadó stílusikonról, Audrey Hepburnről kapta a nevét. Elbűvölő szépsége és rendkívüli belső értékei ihlették az időtlen darabokból álló alkalmi- és tangóruha kollekciót. Minden darab kézzel szabott. A láthatatlan eldolgozó öltések és az egyedi díszítések olyan kézimunkás megoldások, amelyek nem megvalósíthatók tömeggyártásban. Az öltözetek jellegzetes elemei a virágmintás csipkék, a fekete bársony, valamint a Swarovski gyöngyökből készült pántok. Az összeállításokat elegáns ezüst ékszerek és kézi szövésű kendők teszik teljessé."

"Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul." (Audrey Hepburn)

Amikor először megláttam ezt az Illango ruhát, teljesen beleszerettem. Nem csak azért, mert szeretem a rózsaszínt és a rózsákat, hanem mert nagyon különlegesnek találom ezt a megoldást. A virágok úgy vannak felvarrva a ruhára mintha a bőrömön lennének. Gyönyörű a színe, nagyon kényelmes és ami nem utolsó szempont, hogy nagyon egyedi, kézzel varrott. A ruha mellé már nem akartam semmilyen ékszert, ugyanis szerintem így tökéletes. Táskának egy átlátszó clutch-ot választottam, melyen ezüst és rózsaszín kövek találhatóak. Cipőnek mindenképpen valami fényeset szerettem volna, így nem is volt kérdés, melyiket veszem majd fel.
Ezt az összeállítást különleges alkalmakra tudom elképzelni. :)

A fotózás nemcsak azért volt számomra különleges, mert maga a tervező, Báró Júlia is részt vett rajta. A képeket pedig nem más készítette, mint Mónika, Júlia ikertestvére. :)


No comments