2016 AUTUMN / WINTER



Sziasztok!
Ebben a posztban összegyűjtöttem nektek azokat a ruhaneműket és kiegészítőket, amikre érdemes lehet befektetni ősszel és télen. Főként különleges darabokat szerettem volna, de fontos volt, hogy jól kombinálhatóak legyenek. Sok olyan is van, amit én már meg is vettem és nyugodt szívvel ajánlom.

Lássuk tehát:

Bomber

1. 2. 3.

Az első darab amire megéri beruházni az természetesen a bomber dzseki! Rendkívül sokféle színben találhatjuk meg, az átmeneti időszakban jó barátunk lehet. Egyszerű outfiteket különlegessé varázsol, az én személyes kedvencem az első képen látható, szerintem gyönyörű ez a virágminta és különleges.

 

 Shirts

1. 2. 3.  

 Őszre/Télre mindenképpen kell 1-2 ing, hiszen a melegebb napokon magában, míg a téli hideg napokon meleg pulcsik alá is feltudjuk venni. Ugyanakkor nagyon elegáns viselet, alapdarabnak tartom. Most összeválogattam nektek alapdarabokat, egy kis csavarral. A farmer ing évek óta megunhatatlan, nekem is van kettő is :az egyik egy világos rövidebb darab, a másik pedig sötét és hosszú.

 Bodys

 1. 2. 3

 A body egy olyan ruhadarab, ami télen-nyáron megállja a helyét. Míg nyáron inkább a spagettipántos volt a menő, ezzel szemben télen hosszujjúakat, vagy háromnegyedes ujjúakat szerezhetünk be. A spagettipántosat sem érdemes a szekrény mélyére rakni, ugyanis egy blézerrel is megállja a helyét. Előnye, hogy tényleg mindenféle színben és kivitelben megtalálhatóak. A 3. képen ez a fényes valami gyönyörű!

Culotte

1. 2. 3.  

A culotte egy olyan nadrág, amit mióta megvettem és hordok.. ezt nekem találták ki! Extra kényelmes, viszonylag hosszú mégis ősszel is viselhető akár harisnyával is. Ez a "kreppelt" fazon nagyon különleges, nekem is van egy ugyan ilyenem. A Bershkában tudjátok beszerezni.
Ezen kívül, ami most nagy kedvencem: a mom jeans. Nagyon tetszik, egy sima vagy akár csíkos pólóval is tökéletes lehet.

Skirts

1. 2. 3.  

Szoknyák közül az abszolút kedvencem a pliszírozott szoknya. Különleges, laza, és és egyedi megjelenést ad. Metál színekben is megtalálható és egyszerűen szuper.
Ezen kívül idén hódít a csipke, a flitter és természetesen a farmer is.

  1. 2. 3

Jumpsuit

1. 2. 3.   

Az úgynevezett "kezes-lábasok" abszolút kedvenceim. Fő előnye, hogy nagyon kényelmes, és hogy nem kell a nadrághoz még egy pólót keresned, vagy épp fordítva.
Mindenképpen
érdemes befektetni egy ilyen darabba.

 Boots

  
1. 2. 3.   

Bokacsizmák terén gyakran előfordulnak a gumipántokkal, vagy nagy csattokkal  rögzített részletek.
És persze a különleges kialakítású formák, mint pl a második képen. Kicsit magas a sarkuk, de szerintem épp úgy viselhetőek sportosan is, mind elegánsan.

Sunglasses

1. 2. 3.  

Napszemüvegekből igazán trendinek mondhatóak a "cica" szemüvegek, és a tükör szerű  lencsék. Szerintem érdemes egy alap színt választani először (Pl. feketét), aztán más színekben is gondolkodni, hiszen egy fekete- fehér outfitet egy sárga szemüveg nagyon fel tud dobni.
 

 Patches

1. 2. 3.   

A felvarrók az idei év nagy kedvencei. Nagyon ötletes, főleg farmerokra szokták varrni. Egy egyszerű turkálóban vásárolt farmert a saját ízlésünkre formálhatunk vele. Sok minta közül lehet válogatni.

Accessories

1. 2. 3
1. 2. 3.  
Kiegészítők terén előtérbe kerülnek az úgynevezett "choker"ek, a metálos nagy statment nyakláncok, a kis minimalista ékszerek, a kis kendők, illetve a szőrös kiegészítők.

1. 2. 3.    

Mint mindenhol, persze a telefon tokok körében is hódított a rosegold, én imádom! Jelenleg pontosan ilyen tok van a telefonomon. Vannak cuki állatosak, és megtalálhatóak ezek az érdekes virág mintások is.

 Bags

1. 2. 3

Táskák terén gyakori az állat mintával texturált, a bojtokkal megbolondított, és értelem szerűen a metálos-rosegold-arany színek is.
A kis kézitáskák egyszerűen imádni valóak, a 2. képen lévő táskát már megvettem, és mióta megvan (nyár közepe óta) csak ezt hordom. Különlegessége és egyben ami nekem tetszik benne, hogy kézben is hordhatod. Középen van egy "nyitott zseb", amibe könnyen elrejtheted a vállra akasztható pántot- ugyanakkor ha éppen vállra szeretnéd venni ,csak egyszerűen kiveszed onnan és már indulhatsz is. Ez szerintem azért nagyon praktikus, (egyébként le is lehet venni) mert nincs meg az a lehetőség, hogy elveszítsd a vállra akasztót, ( én sajnos már jártam így :( ) emellett a kis rózsaszín bojtot is el lehet rejteni a kis zsebbe(ugyan is ez gyárilag van rajta és nem lehet leszedni). Meglepő, hogy mennyire más a táska bojttal; sokkal lazább és bojt nélkül; sokkal letisztultabb. Először féltem, hogy a bojt miatt ki tudom-e használni, de.. IGEN! mindenképpen ajánlom. :)



Képek forrása:
http://www.bershka.com/hu
http://www.stradivarius.com/hu/
http://www.mohito.com/hu/hu/
http://www2.hm.com/hu_hu/index.html

No comments