STANDARD BISTRO AND BAR



 Mozzarella és koktélparadicsom falatkák,

Tőkehal- és lazackaviáros blini



 Fűszeres csirkeszárnyak salátaágyon




 Fish & Chips tőkehalból




Forró csokoládé szuflé




Házi baracklekváros palacsinta





"A Gozsdu Udvar mellett, a Holló utca 11-es szám alatt nyitottuk meg Standard Bistro and Bar névre keresztelt üzletünket 2016 tavaszán, ahol a névadó Russian Standard vodkák széles választéka mellett hangulatosan megvilágított óriási terasszal, segítőkész felszolgálókkal, valamint az oroszt a klasszikussal vegyítő melegkonyhával várjuk vendégeinket."

Pár hete ellátogattunk a Standard Bistro and Bar-ba egy blogger találkozó alkalmával. Nagyon hangulatos hely, rengeteg finom ételt kóstolhattunk; Tőkehal- és lazackaviáros blini, Mozzarella és koktélparadicsom falatkák, Fűszeres csirkeszárnyak salátaágyon, Sertésoldalas barbecue szósszal és lapcsánkával, Fish & Chips tőkehalból, Forró csokoládé szuflé, Házi baracklekváros palacsinta.
Ebből a sok finom ételből a kedvencem a csoki szuflé volt (persze, mi más? :D ) A tetején volt egy áfonya darab és amikor felvágtam csak úgy ömlött belőle a csoki. Mivel elég tömény egynél többet nem tudtam megenni, de nagyon megéri. Mindenképpen kóstoljátok meg, ha arra jártok!
A teraszt nyitott, de téliesíthető. Ez a hely tökéletesen alkalmas egy délutáni kávézáshoz, beszélgetős iszogatós estékhez, vagy akár buli előtti alapozáshoz,
Órákon át beszélgettünk, koktélokat ittunk, jól éreztük magunkat.
Nagyon jó hely, csak ajánlani tudom! :)
Látogassátok meg Ti is!


Cím:

Holló utca 11.
Budapest 1075

Honlap:
http://standardbar.hu/




No comments