CADENZZA


 
"Folyamatosan növekszik a márkás divatékszerek iránti kereslet, a vásárlók egyre inkább törekszenek arra, hogy divatos, trendi ékszereket viseljenek, kifejezve saját egyéniségüket.
 A Swarovski cégcsoport erre a piaci résre reagálva hozta létre a prémium divatékszer szegmens egyik első multibrand szereplőjét, a Cadenzza-t 2012-ben. A márka célja tehát az, hogy az ékszer egyfajta önkifejezési eszközzé váljon, és a hölgyek, akik viselik, a kiegészítők által magabiztosnak, gyönyörűnek érezzék magukat. Az üzlet célja, hogy vásárlóik az ékszerekkel ki tudják fejezni saját személyiségüket és egyedi stílusukat, megkoronázva ezzel megjelenésüket.
A könnyed eleganciát garantáló Cadenzza aktuális témája sikeresen ötvözi az egyszerű ártatlanságot a glamourral. A kollekció főbb ismertetőjegyei a geometrikus vonalak, az egyedi textúrák, a feltűnő kontúrok, a fehér, fakó színek, a márványos minták, a krémszínű gyöngyök és a Swarovski® kristályok.

Az Európában 41 üzlettel jelen levő Cadenzza olyan designer márkákat kínál, melyek eddig hazánkban nem voltak jelen. Az ékszerek már 6900Ft-tól kaphatóak."

Elsőként egy beszélgetésen vettünk részt, ahol megismerkedhettünk  Marine Bouvattier-rel a Cadenzza beszerzési igazgatójával, aki mesélt életéről, munkájáról és exkluzív együttműködésekről is, többek között egy új Versace kollekcióról. Hasznos tippeket kaptunk tőle az ékszervásárláshoz is: érdemes olyan darabokat vásárolni, amelyeket többféleképpen is viselhetünk. Nekünk személy szerint az Eddie Borgo nyaklánc volt a kedvencünk, amit Marine viselt az eseményen. Ilyen időtálló darabokba biztosan érdemes befektetni!
Ezt követően a Fashion Streeten lévő Cadenzza üzletbe látogattunk, ahol rengeteg gyönyörű ékszert csodálhattunk meg. Szuper volt a szervezés, nagyon készségesek, kedvesek voltak az eladók.

Pár ékszert fel is próbáltunk, ki is néztük a számunkra kedves darabokat. 

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük, hogy ott lehettünk! :)
 Pár kép az üzletről:






Ékszerek:














A rendezvényen készült:






No comments