VALENTINE'S DAY


 Közeleg a Valentin nap ezért készültem néhány ötlettel, többek közt outfit inspirációval, köröm inspirációval és ajándék ötlettel avagy egy süti recepttel! :)














Earrings/ Stradivarius Over/ Bershka  Skirt/ Mohito  Bag/ C&A Shoes/ Zara

Hozzám közelebb állnak a pasztell színek ezért úgy gondoltam most nem pirosba bújok, ahogy általában mindenki, hanem egy pasztell rózsaszín-szürke-ezüst kombinációból kreáltam egy egészen kényelmes de nagyon feltűnő szettet. A felső színe gyönyörű, nagyon szeretem ezt a színt és a fazon is elég különleges, a sötét hajamhoz pedig remekül passzol. Az erős pink matt L'oréal rúzsom pedig még dob az összképen, hiszen nagyon jól harmonizál a szürke-ezüst színekkel is. A cipőmet mintha ehhez a szoknyához teremtették volna, színben fazonban is a tökéletes választás, imádom! :)
A táska nagyon hasonlít  a felső színére, különlegessége a kis rojtokban rejlik melyben több színt is felfedezhetünk, így sokféle outfithez is passzolhat.
Kiegészítőkben csak egy nagyon egyszerű fehér gyöngyházas fülbevalót választottam, így hangsúlyozva a visszafogottságot. A hajam is hasonlóképpen laza hullámosan szélfútta hatást kelt amely a romantikusságot tükrözi.



Szerintem nagyon fontos hogy a körmünk minden esetben szépen manikűrözve legyen és mindig harmonizáljon az öltözékünkkel. Ebben az esetben összeválogattam nektek néhány nem túl vad és nem túl nehéz körmöt, amit otthon profi eszközök nélkül is elkészíthettek.





Ajándék ötletként ezt a csokis-nutellás-habos tortát szeretném megmutatni nektek.
Egy egyszerű recept, nem is drága és nagyon finom.

Hozzávalók:
 Tortához:
200g puha vaj (margarin)
200g barna cukor
2-4db tojás (én kettővel csináltam)
150g liszt
50g kakaópor (cukor nélküli)
1 teáskanál sütőpor
szükség esetén tej
Habhoz: cukrászhab vagy habtejszín
zselatinfix

Muffinhoz:
(mindennek a fele)
100g puha vaj
100g barna cukor
2db tojás
75g liszt
25g kakaópor (cukor nélküli)
1 fél teáskanál sütőpor
egy kis tej (hogy ne álljon nagyon össze)

Elkészítés:
Összekeverjük a hozzávalókat, majd a sütőbe tesszük sülni 190C°-on, a tortát kb 45 percig de figyelni kell, mert minden sütő mást. A muffin 15 perc alatt készre sül,  12 darabra elég a tészta.
Miután elkészült az alap, megvárjuk még kihül, majd ketté vágjuk.
Én megkentem mindkét oldalt nutellával.
Ezután elkészítjük a habot, egyszerűen csak konyhai robotgéppel összekeverjük a habot és a zselatin fixet, amíg a kívánt sűrűséget kapjuk.

Tipp:- a tojást először verjük fel külön, úgy sokkal könnyebb elkeverni
-a vajat előbb mikróba olvasszuk fel azt is könnyebb lesz elkeverni


Díszítés:
Fondanttal készült, a Tescoban lehet kapni kb 400 ft-ért! Finom, és a fele meg is maradt.
Tetszés szerint díszíthetjük, arra kell figyelni hogy csak a díszítés előtt pár perccel készítsük el a díszeket mert ha elkezd megszáradni akkor szétszakad.

A csokimáz nem sikerült olyan szépen, de ettől függetlenül finom lett. :)






No comments