OVERLOAD







Coat / Kabát Anya gardróbjából / From Mom' Wardrobe  Shirt / Ing Second hand Skirt / Szoknya H&M Ankle boots / Bokacsizma F&F  Beanie / Sapka Tally Weijl 

Photos by Pásztor László

Visszatértem. Bár nem véglegesen, viszont úgy tűnik, egy egészen új téma is helyet fog kapni a blogon. Az elmúlt fél évem lakáskereséssel és a felújítás tervezgetésével ment - persze a munka és az egyetem mellett. Mivel nagyon érdekel ez a téma, megosztom majd veletek a felújítás eredményét - már ha még az idén elindul. :) Igyekszem majd hasznos, és büdzsé takarékos megoldásokkal szolgálni, illetve szeretnék DIY bejegyzéseket is hozni. Amint láthatjátok, a menüpont (OURHOME) már egy ideje üresen áll, ideje megtölteni. :) 

Biztosan észre vettétek, hogy most már a Plus Size lányok csapatát erősítem. Pont ezért választottam a mintájában hasonló kabátot, illetve inget, hogy ellensúlyozzam a plusz kilókat. Ez a szürke szoknya az egyik kedvencem, mert gumis a dereka, ennek ellenére mégis tart. Aki pedig szeretne egy megfizethető, ugyanakkor kényelmes, és elegáns darabot, ajánlom ezt az F&F bokacsizmát.

No comments