Budapest Operetta Theatre-Marie Antoinette


Sziasztok! :)

Szeretném felhívni a figyelmeteket a Budapesti Operettszínház pályázati felhívására! :)
  Divat iránt érdeklődő, kreatív fiataloknak írtak ki pályázatot, Marie Antoinette témakörben.

 Köztudott, hogy a francia királyné igazi divatikon volt, mindennél jobban szerette a szép ruhákat, ékszereket és mindig kínosan ügyelt a kifogástalan megjelenésére. Halála után évszázadokkal is a divattörténet egyik meghatározó alakjaként tartják számon. A Lévay musical egyik fontos szereplője Marie Antoinette divatminisztere, Rose Bertin, aki hosszú éveken át volt felelős a királyné ruhatáráért.
Most itt az alkalom, bárki a divatminiszter helyébe képzelheti magát, és szabadjára engedheti a fantáziáját! Hadd lássuk, ki hogyan képzeli el a divat királynéját! A stílus kötetlen, lehet meghökkentő, formabontó, vagy épp klasszikus.

A pályázatot bármilyen formában be lehet nyújtani: rajz, inspirációs kép, kollázs, fotó, skicc, vagy akár kész ruha, a lényeg, hogy Marie Antoinette ihlesse.


 A zsűri tagjai:

Füzér Anni
- Jászai Mari-díjas jelmeztervező

Kulcsár Edina - a 2014-es Miss World szépségverseny első udvarhölgye,

Peller Anna és Auksz Éva, színművészek - a színdarab divatminiszterei



Pályaműveket, elérhetőségekkel együtt 2016. március 30-ig várjuk a sajto@operett.hu e-mail címre, vagy a 1065 Budapest, Nagymező utca 17. postacímre, Erdei-Kiss Éva nevére.

 A győztes a zsűri szavazatai alapján legjobbnak ítélt pályázat tulajdonosa. A legjobb munkák a színház Facebook oldalára is felkerülnek, ahol az internetezők lájkjukkal fejezhetik ki szimpátiájukat. A legtöbb kedvelést kapó pályázó közönségdíjas lesz. A győztes és a közönségdíjas nyereménye 2-2 belépőjegy az előadásra, valamint egy exkluzív kulisszajárás, látogatás a jelmeztárban és találkozás az előadás főszereplőivel. :)




No comments