NEW YEAR




 „Senki sem alul öltözött vagy túlöltözött egy kis fekete ruhában.” –mondta Karl Lagerfeld. Azt hiszem ezzel a kijelentésével én is csak egyetérteni tudok. Ezért a  kis fekete mind a három szilveszteri outfitem alapdarabja lesz , melyeket egy „ablakon” keresztül mutatok meg nektek.




Első összeállításom egy test vonalát követő fekete ruha, csillogó fekete és ezüst flitterekkel, fekete bokapántos cipővel. Úgy gondolom, ehhez nem szükséges más ékszer, egy kis fekete party táska elegendő hozzá, így lesz kifinomultan elegáns.



Dress/Ruha Richards
Shoes/Cipő F&F




Aki jobban szeretne csillogni, az válassza a második összeállítást. A bő szabású, derékban ráncolt szoknya ezüstszálakkal átszőtt, így központi darabja ennek a szettnek. Fekete pántos felsővel, magas sarkú lakkcipővel, fekete táskával kombináltam.  Azt hiszem igazán ünnepivé a Bijou Brigitte-ben vásárolt nyakékemtől lett.



Top/  New Yorker
Necklace/Nyaklánc Bijou Brigitte
Skirt/Szoknya Atmosphere
Shoes/Cipő Cin Cin Amica
Bag/Táska Orsay


A harmadik az abszolút kedvenc, a kis tüllszoknyás fekete. Ehhez semmi másra nincs szükségünk csak egy gyönyörű, hangsúlyos fülbevalóra és egy lakkcipőre. S már indulhat  is a  party egész éjjel... 





Dress/Ruha H&M
Earrings/Fülbevaló Bijou Brigitte
Shoes/Cipő Cin Cin Amica


Boldog Új évet!! :)




No comments