#belico

Sziasztok! :) Ma egy beauty posztot, egy interjút hoztam nektek, ami a kedvenc kozmetikusommal készült, Zsófival.
Nagyon szeretem ezt a helyet, itt egy kicsit meg is pihenhetek, miközben szépülök, és emellett órákat el tudunk beszélgetni bármiről. :)
Tavaly márciusban találtam rá a kozmetikára, azóta minden hónapban egyszer elmegyek. Emellett itthon is csak a Belico termékeket használom. Azóta sokkal szebb lett a bőröm, csak ajánlani tudom mindenkinek!! :)
Számomra nagyon érdekes ez a "technika" és a termékek, ezért is gondoltam hogy ez számotokra is érdekes lehet.
Jó olvasgatást, bármi kérdésetek van keressétek nyugodtan Zsófit!! :)

Belico
 "Mi értünk a bőröd nyelvén"

1. Miért ezt a szakmát választottad?
"Világ életemben érdekelt a szépség, sokáig azonban nem tudtam,hogyan tudnék kapcsolódni hozzá a munkámban.Egy idő után már az az igény is társult ehhez, hogy segítsek az embereknek szebbé, jobbá tenni az életüket. Összekapcsoltam a kettőt és így lettem kozmetikus :)"

 2. Miért döntöttél úgy hogy saját kozmetikát nyitsz?
" A kozmetikus iskola elvégzése után a legjobb helyre kerültem,ahova csak kerülhettem. A Belico termékek magyarországi forgalmazójánál lettem bemutató kozmetikus. Nagyon élveztem az itt eltöltött éveket, rengeteget tanultam és fejlődtem, nagyon sok kozmetikust ismertem meg, tőlük is sok új dolgot tanultam. Egy idő után viszont azt éreztem, hogy változásra vágyom, valami újat szeretnék és szeretnék a saját magam ura lenni. 2015 jún.2-án megnyitotta kapuit kolléganő-barátnőmmel közös kozmetikánk, a ZiRa kozmetika. Nagyon élvezem csinálni, imádom a vendégeimet!"

 3. Mikor találkoztál először a Belico termékekkel?
 "2010 környékén."

 4. Mi olyan különleges ezekben a termékekben, miért ajánlod őket?
 "A Belico termékekben a liposzómák használata mellett az a különleges még, hogy a bőrre nézve káros anyagokat (kőolaj számazékok, parabének,parfüm,állati eredetű anyagok, peg-származékok)nem tartalmaznak, viszont hasznos, jó hatóanyagokat, olyanokat amiből a bőr "építkezni" tud, és amitől még szebb lesz, igen. A bio termékeknél több, hiszen vannak benne biotechnológiai úton előállított , ám maximálisan bőrbarát hatóanyagok (liposzómák,nanoszómák,stb..) Ezektől lesznek extra hatékonyak, ám mégis bőrbarátak a termékek. A liposzómák olyan "krémek", melyek szerkezetüknél fogva sokkal mélyebbre jutnak a bőrben, mint a krémek és a beléjük kapszulázott hatóanyagokat is a mélyebb rétegekben "adják le" a bőrnek, ezáltal belülről hidratálva, feszesítve , stb...azt."

 5. Miben más a te kozmetikád, mint más szalon? Mire helyezed a fő hangsúlyt?
  "A külső ápolás mellett igyekszem felhívni a vendégeim figyelmét a bensőnk karbantartására is. Igyekszem képezni magam ebben a témában is. Nagyon odafigyelek arra, hogy kellemes, nyugodt és relaxáló környezetet biztosítsak nekik, hiszen olyan kevés idő jut napjainkban a pihenésre és a feltöltődésre. A kozmetikai kezelések mellett az otthoni bőrápolásban is segítséget nyújtok a vendégeimnek, hiszen annak ugyan olyan fontos szerepe van a szép bőr elérésében. A már meglévő készítményeik hatóanyagait is ki tudom elemezni nekik(az apró betűs INCI összetevőkre gondolok),hogy pontosan tisztában legyenek azzal, mit kennek a bőrükre, milyen hatóanyag mit okoz a bőrben."




Egy pár kép a termékekről:

Egy pár kép a kozmetikáról:

Instagram:  @zira_kozmetika
Telefon: Zsófi: +36 30 528 58 42 
                 Rita: +36 30 999 82 18

 1126 Budapest,
Kiss János altábornagy utca 23.

No comments