#6musthave

 Sziasztok! :)
A hétvégén Budapesten sok üzletben jártam, de annyi minden jót láttam, hogy egyszerűen nem tudtam, mit vegyek meg. Olyat, amit ki is tudnék használni, és illene is az eddig meglévő stílusomhoz.
Gondolom sokan vannak még ezzel így rajtam kívül is, ezért arra gondoltam, hogy készítek egy kis összegzést azokból az alapdarabokból, amik mindenképpen benne kell legyenek az őszi kollekciónkba.


 Elsőnek talán kezdjük el a kötött felsőkkel:
1. Egy fekete pulóver mindenképpen kell,ezt bármikor szinte bárhova fel tudjuk venni.
2.Egy fehér hosszú garbóra is nagy szükségünk lehet, szeles időben. De még télen is jó, ha van egy meleg garbó, nem baj, ha kicsit bővebb,  egy egyszerű övvel nagyon fel lehet dobni.
3.Szerintem egy fekete fehér csíkos pulóver is legyen az alap dolgok között, hiszen nagyon látványos, egyszerű és még mutatós is.
4.Barna kötött felső, hiszen ősz van. Én személy szerint nagyon szeretem a barnát, főleg a kötött pulcsikat egy farmer ing alá, egy nyaklánc, és már kész is.
 Mellények:
Ez az idén egy fontos kiegészítő lehet! Nekem nagyon tetszenek. :) Érdemes beszerezni egyet, hideg időben nagyon meleg tud lenni és még jól is néz ki. ;)
 Táskák:
Az éven nagyon divatos színné vált a barna és a sárga. Persze nyilván megmaradtak az alap színek is, hiszen mindenhez azért mégsem jó a barna.
Többfélét válogattam össze méretben is és stílusban is, suliba inkább a nagyobb vagy a hátizsák, városba pedig, amikor nem kell sok minden, tökéletes ez a kis barna táska is. :)
 Bokacsizmák:
Mindenképpen kell egy magassarkú csizma, elegánsabb eseményekre.
Én nagyon szeretem a hosszú szárú csizmákat, viszont nagyon nehezen találok a lábamra valót, ugyanis mind eláll. :(
 Sálak:
Sálakból inkább az egyszerűbbeket szeretem, ugyanis ezeket mindenhez fel lehet venni. Viszont előfordul olyan is, hogy éppen egy mintás sál dobja fel a szettünket.
Alap színek: Krémszín, Fehér, Fekete, Barna, Bordó
 Statement nyakláncok:
Az évben a nyakláncok szempontjából a Statement nyaklánc a legdivatosabb.
Nagyon szép színek és formák vannak, egyszerűbbtől a bonyolultabbig mindenki megtalálja a hozzá illőt.
De ha valaki mégse találná meg a neki valót, vagy nem tetszene neki, válogattam néhány kisebb nyakláncot is, ami szintén divat. Sokszor elég egy kis egyszerű nyaklánc is, hogy feldobjuk a szettünket, nem kell feltétlenül a nagyobb darabokat keresnünk. :)


"A kevesebb néha több!"

+3
.
.
.

Ráadásképpen összeválogattam a smink, köröm és frizura divatból is egy pár részletet:
Smink:
2015-ben a szem és a száj hangsúlyozása kapta a fő szerepet, de emellett még a természetesség, a #nomakeup stílus is nagyon felkapott lett.
A cicaszemekről, és a fehér szemceruzáról már nem is beszélve ;)
Színei: Nude, Halvány rózsaszín, Piros, Fekete, Barna

 Haj:
Idén a félhosszú haj aratta a legnagyobb sikert, emellett még a balayage ombre, a különös formák és extrém színek is.
A hosszú hajúak se aggódjanak, szerintem ez sosem fog "kimenni a divatból" a képen láthattok egy pár hosszú frizurát is, mindenhol csavar,lófarok,laza hullámok.
Azt hiszem  ez a laza stílus nem csak a ruháknál jött elő, hanem itt a frizurában is.Nagyon szeretem ezt a stílust, szerintem szuper jól néz ki :)
Köröm:
Nude, Nude, Nude
Szépen megfestett egyenes vonalak, vagy összefolyó minták, görbe vonalak, vagy éppen csak egyszínű körmök, mindegy akárhogy is, biztosan sikert fogsz aratni. :)
Szintén az arany, az ezüst kövek,strasszok, körömlakkok.
Színei főleg: Sötét/Világos Barna, Piros, Bordó, Nude, Kék, Menta, Fekete ,MATT!!, Halvány rózsaszín, Fehér


Dominika :*

No comments