HEART TO HEARTParka New Yorker Top H&M Faux leather pants / Műbőr nadrág New Yorker Over-knee socks / Térdzokni H&M Boots / Bakancs Deichmann

Megérkezett az új fényképezőnk, úgyhogy rohantunk is fotózni. Vagyis inkább dagonyázni, mert a helyszín, amit választottam éppen a sártenger közepén volt. A nővérem utál is érte, hiszen napokba tellett, amíg megszabadult a csizmáját beborító sárdaraboktól. :)

A nővérem szerint a mi kis városunkban sokkal hidegebb van, mint Budapesten. Általában nem hajlandó pufi kabátot felvenni, de ha hazajön az egyetemről, még ő is előkorotja a szekrénye legaljáról. Szeretem a szövetkabátokat, nem arról van szó, de hozzám sokkal jobban illik a parka. Télen pedig nagyon praktikus a térdzokni is, kedvet ad a szoknyához meg a shortokhoz.


Szép napot!

Our new Nikon has just arrived. That's why we rushed out to take some pictures last week. Well, it was not just about taking pictures. Actually, we wallowed in mud. Yes, I found the perfect place in the middle of nowhere. 


The winter is so cold in our small town that I prefer to wear over-knee socks and parka.
Well, yes, waking up in the mornings is really hard for me and these over-knee socks make me want to wear skirts and shorts. Even my sister prefers to wear padded jackets, when she comes home from Budapest. 

One more post, and these heart prints will be my signature. :)

Have a nice day!


 DOMINIKA

No comments