Latest Instagrams
Friday, December 22, 2017

NEW YEAR'S EVE OUTFIT INSPIRATION #1

NEW YEAR'S EVE OUTFIT INSPIRATION #1
Friday, December 22, 2017
Read post
Dress/Ruha H&M  Belt/Öv Bershka Shoes/Cipő Cipőfalva  Bag/Táska StradivariusSzerintem szilveszterkor minden belefér, ezért egy nagyon csillogós  szettet hoztam nektek.
A ruhát a H&M-ben vettem pár hónapja, ezt viseltem a Marie Claire Fashion Days egyik napján is. Pont akciós volt, így 3000 Ft-ért sikerült megvásárolni. Magának a ruhának  egyszerű a szabása, annyi a különlegessége, hogy válltömése van. Ez benne az extra igazából, meg persze a színe.  Feltettem egy övet is, hogy kicsit csinosítsak az egyébként egyenes vonalú ruhán. Ez a kedvenc övem, mely egyszerű fekete-ezüst, de mégis különleges. Ilyenkor minél kisebb a táska annál jobb, ezért egy cuki fekete szőrös táskát választottam, aminek ezüst a „füle”.  A lábakon is folytatjuk a csillogást ezzel a  cipővel, melynek a sarka és a pántjai átlátszóak, az alja pedig ezüst.
Végül, de nem utolsó sorban most a smink is kiegészítő, szóval egy durva ezüst sminket készítettem. Nem találtam glitter primert, így végül a NYX-ben vettem azt a „vizes hatású” gélt?!. Abba is tök jól beletapadt, legalábbis 2-3 órát kibírt.
Sunday, December 17, 2017

CHRISTMAS OUTFIT INSPIRATION #3

CHRISTMAS OUTFIT INSPIRATION #3
Sunday, December 17, 2017
Read post
Dress/Ruha Tally Weijl  Bag/Táska Primark  Watch/Óra Paul Hewitt  
Tulle Socks/Tüll zokni Calzedonia  Pumps/Magassarkú Zara

  
Helyszín: Allee Bevásárlóközpont

Eredetileg úgy terveztem, hogy a karácsonyi szettek között nem lesz fekete. Viszont mivel már kilőttem az összes olyan színt, ami számomra kapcsolódik az ünnephez, ezért mégis erre esett a választásom. Nagyon különleges maga a ruha, a gyöngyök miatt is. Az egész tüllből van, mégsem látszik át, hiszen van alatta egy fekete miniruha. Nagyon tetszenek a gyöngyök, akár zoknin, akár ruhán, vagy farmeron, ráadásul ez most elég nagy divat is.
Kiegészítőkben mindenképpen a rosegold színek mellett döntöttem. Aki ismer, az tudja, hogy imádom a rosegold dolgokat. (A szobámban a fehér-márvány-rosegold színek dominálnak.) Ez az óra tökéletes alkalmakra, igazi klasszikus, letisztult darab. Egyszóval szuperül illik magához az ünnephez, illetve a ruhához is. Táskának egy nagyon cuki rózsaszínes, masnis, bársony clutchot választottam, amit a legutóbbi a bécsi úton szereztem be. Hogy egy kicsit mégis feldobjam ezt a ruhát, egy egyszerű fekete tüllzoknit is felvettem hozzá, amit egy hegyes orrú pumpsal kombináltam.

És ne feledjétek Karl Lagerfeld elhíresült mondatát: "Senki sem alul öltözött vagy túlöltözött egy kis fekete ruhában." :)Latest pins

Subscribe