Latest Instagrams
Wednesday, June 14, 2017

FRANKIE'S BISTRO

FRANKIE'S BISTRO
Wednesday, June 14, 2017
Read post

 

Sziasztok!
🙂
 Múlthét csütörtökön ellátogattunk a Frankie's Bistroba, egy nagyon hangulatos 12. kerületi street food bárba, amely nem rég nyílt a Kiss János altábornagy utcában.

Tábortüzes esték, hangulatos sütögetések, családias közeg, visszajáró törzsvendégek – Frankie körül így zajlik az élet. Ebbe a laza hangulatba szeretett bele egyik törzsvendége, Boti is, aki továbbálmodta a food truck-sztorit: tavaly ősszel megnyitották az immáron nem négykeréken guruló burgerezőt Frankie-vel. 

A Bistro-ban ugyanazokat az isteni hamburgereket, tortillákat, grill ételeket lehet megkóstolni, amiket Frankie-nél már megszerettünk. Mindehhez pedig badacsonyi borok, egy tágas, chillezős terasz és vízipipa is társulnak. Mert lazítani csak így érdemes!

Előételnek felszolgáltak tortilla chipset, és hozzá különféle mártogatóst, illetve csirkeszárnyat, pizzás muffint.
Innivalókból sem volt hiány, különféle limonádék, illetve borok oltották szomjunkat.
Én egy grill sajtos tortillát kóstoltam meg, a tesóm pedig egy Barbecue-s hambit egy kis krumplival.
Mindkettő nagyon finom volt, jó volt abban a kis hangulatos kertben vacsorázni. 🙂
Emellett sok barátunkkal is összefutottunk a Bistroban, így nagyon kellemes volt a hangulat. 🙂 

Nem is húznám a szót, hoztam nektek sok-sok képet, ami teljesen át fogja adni a hangulatot......

Innen is köszönjük a meghívást, csak ajánlani tudjuk a Frankie’s Bistrot!
🙂 (Nem sűrűn jön össze rólunk vállalható közös kép...🙂  )

 A csapat 🙂

 Tesóm hambija.

 Az én tortillám.

És még egy hambi.

Köszönet a fotókért: Csiki Viviennek! 🙂Monday, June 12, 2017

CHESS

CHESS
Monday, June 12, 2017
Read post
Jumpsuit/Kezeslábas Second hand  Loafer/ Romwe  Bag/Táska Romwe 
Sunglasses/Napszemüveg Romwe


Rúzs: Maybelline New York Vivid Matte Liquid  15 Electric Pink 

Fotók: Béky-Halász Zoltán 

Imádom a feketét és a fehéret is, de így egyben a fekete-fehér az igazi. Ezt a gyönyörű kezeslábast egy turiban találtam. Elsőre a színe, és a fazonja tetszett meg. Aztán megláttam, hogy milyen érdekes a váll szabása, ami  nagyon szuper. Főleg azért, mert jól  kihasználható, jó lehet elegáns eseményekre is. A cipőt már körülbelül 2 hónapja kinéztem, de először a közelemben lévő boltokban akartam szétnézni, hiszen az eredeti tervem az volt, hogy egy sima fekete loafert veszek. Aztán sajnos(?!) nem találtam olyat, ami tetszett volna..Sőőt leginkább semmilyent. Már régóta szemezgettem az online webshopokkal, de sose tudtam rászánni magam, mindig tartottam kicsit tőle. Na de most...... életem első komolyabb rendelése a Romwe-ról érkezett, melynek gyümölcse: a loafer, a táska, és a szemüveg. A cipőcske szerelem volt első látásra, és nem is okozott csalódást. A táska nagyon mini, gumi szerű anyagból van és nagyon nagyon jó!!!  (sokan összekeverik a Furla modelljeivel) Főleg a színe miatt rendeltem, de annyira tetszik, hogy szerintem más színben is beszerzem még.
A szettre visszatérve, a kockás fekete-fehér kezeslábast kombináltam egy rózsás fekete loaferrel. Nekem nagyon tetszik a formák és a motívumok keveredése. 
Nektek hogy tetszik?
 🙂


Latest pins

Subscribe