Latest Instagrams
Friday, April 21, 2017

WINK X BENCECSALAR S02 LAUNCH PARTY

WINK X BENCECSALAR S02 LAUNCH PARTY
Friday, April 21, 2017
Read post


Photos: Vaszil Ádám

Március 22.-én került megrendezésre a Wink X CsalárBence S02 Launch Party, ahol egy prezentáció keretein belül hullt le a lepel az új kollekcióról.
Ebben a kapszula kollekcióban a fekete-fehér színek dominálnak, így remekül kombinálhatóak a tavasz/nyári időszakban is.
A friss kampányban két fazon is ismerős lehet az előző szezonból, hiszen a visszajelzések alapján ezek lettek a kedvencek, ezért közkívánatra visszatértek új köntösben. Én modellként vehettem részt az eseményen, így különösen izgalmas volt számomra. Elsőként egy nagyon szép élénk zöld csillámos, füstös szemet készített el nekem Enikő. Ezt követően pedig elkészítették a hajam, ami egy nagyon egyszerű letisztult hatást kölcsönzött az egész megjelenésemnek.
Összességében nagyon jól éreztem magam, a személyes kedvencem végérvényesen a magas szárú cipő lett.


Nektek melyik tetszik a legjobban?  🙂


Kreatív koncepció: Csalár Bence & Andorka Gergő
Smink: Kredits Enikő make-up
Haj: Ji Yicheng fodrász
 Modellek: Avantage Models
 Eseményfotók: 
 Tóbi Gergő Photo & Mariann Hennel
 Ruha:
Wednesday, April 19, 2017

MIRACLE BEAUTY & SPA

MIRACLE BEAUTY & SPA
Wednesday, April 19, 2017
Read post
Sziasztok!
Ezúttal a Miracle Beauty & Spa-ban jártam. 🙂

Aki ismer engem, az jól tudja, hogy világ életemben legalább derékig érő hajam volt. Nagyon szeretem a hosszú hajam, szerintem ez illik igazán a személyiségemhez. Azonban 2 év után ideje volt egy kicsit váltani, és a jó idő közeledtével kicsit könnyíteni, lazítani a frizurámat is. Így az IYASSU.com-on keresztül foglaltam a Miracle Beauty & Spa-ba időpontot, hogy végre rászánjam magam egy hajvágásra.A szalonban rendkívül barátságosan fogadtak, és várakozás nélkül azonnal be is ülhettem a fodrász székbe. Egy képen megmutattam, hogy milyen frizurát is képzeltem el magamnak. A fodrászom, Herczeg Ferenc pontosan azt tette, amit kértem – nem lett túl rövid a hajam, amitől tudom sokan tartanak mikor fodrászhoz mennek.

A végeredmény:


Pontosan ilyen frizurát szerettem volna, ráadásul 1 óra alatt készen is lett. Ami plusz pont, hogy hihetetlen fényes és puha lett a hajam, amit az ismerőseim is megjegyeztek. (Ez a  képeken is szembetűnő.)

Egy régebbi fotóval összehasonlítva láthatjátok a különbséget:Összességében teljesen elégedetten távoztam, a Miracle Beauty & Spa szép, tágas és igényes volt, ahogy a fotóimon is láthatjátok. És persze nem utolsó sorban csúcskategóriás termékekkel dolgoznak.

A kilátás:Ha kedvet kaptál, és szeretnél időpontot foglalni az  https://iyassu.com/ oldalán teheted meg.🙂Latest pins

Subscribe