Latest Instagrams
Friday, December 16, 2016

LUMAS - ART NOW

LUMAS - ART NOW
Friday, December 16, 2016
Read post
Októberben a LUMAS galériában jártunk egy blogger esemény keretein belül, ahol megismerhettük az ART NOW nevű kezdeményezést. Őszintén szólva éppen gondolkodtunk rajta, mivel dobhatnánk fel a frissen felújított első lakásunkat - jobbkor nem is jöhetett volna a meghívás. :) 

Az eseményen Dr. Szvetelszky Zsuzsanna pletykakutatóval és Sümeghy Claudiával, az LBL projektmenedzserével Vasali Kata galériavezető beszélgetett a mémekről, pletykáról, dizájnról, divatról és persze a gyűjtőkről.

A húgommal mindig is érdeklődtünk a képek iránt, viszont eddig olyan távolinak, elérhetetlennek tűntek. A LUMAS galérialánc célja viszont éppen az, hogy a művészet az otthonok részévé váljon. Az ART NOW irányvonal képeslap méretű fotói pedig az elérhető művészet kategóriájába tartoznak. A kollekció darabjaiban különböző tematika találkozik, a képek "elég kicsik ahhoz, hogy ne hivalkodjanak, ugyanakkor elég a karakteresek, hogy kiemelkedjenek a gyűjtő otthonában." 

Nos, gyűjteményünk első két darabjával tértünk haza a galériából, melyeket terveink szerint hamarosan egy lakberendezéssel kapcsolatos poszt keretein belül láthattok. Innen is köszönjük szépen!

Szeretnénk bátorítani mindenkit, hogy nézzen körül a honlapon, és látogasson el a galériába. :)
Tuesday, December 13, 2016

LITTLE RED DRESS

LITTLE RED DRESS
Tuesday, December 13, 2016
Read post
Poncho/Poncsó Atmosphere  Dress/Ruha lindamelinda  Boots/Bokacsizma Zara

 Az ünnepek közeledtével biztosan bennetek is felmerült már:  Mit vegyek fel a karácsonyra?  Arra gondoltam, hogy most egy alkalmi ruhából összeállítok egy olyan outfitet, ami hétköznap is megállja a helyét. Ehhez egy fekete magassarkú bokacsizmát választottam, felül pedig a megszokott kabát helyett egy szürke poncsóval próbáltam különleges hatást elérni. Kiegészítőként egy kék-fehér-piros sálat és egy gyémánt alakú egyszerű, ezüst nyakláncot vettem fel.
Persze az ünnepekre is kiváló választás lehet ez a különleges lindamelinda ruha, hiszen egy magassarkúval még egy szilveszteri buliban is simán felvehető! :)

 
Sunday, December 11, 2016

XMAS WISH LIST

XMAS WISH LIST
Sunday, December 11, 2016
Read post

NYX - Liquid Suede Cream Lipstick Vault/rúzs szett


  
 Mac - Nutcracker Sweet Red Lipstick Kit/rúzs szett


  
Zara backpack/hátizsák

Chillearrings rose watch/óra

 Reserved scarf/Sál


Decoration/Díszdoboz

7.
 Message boards/ÜzenőtáblaTray kit/Tálca szett

9.
Tulle T-shirt/Tüll póló10.
 Jogging trausers with zips


11.
Tillu Ring/Gyűrű

12.
Varrógép/Sewing machine

Ti írtatok már a Jézuskának?Latest pins

Subscribe