Latest Instagrams
Tuesday, October 25, 2016

FALL IN LOVE WITH AUTUMN

FALL IN LOVE WITH AUTUMN
Tuesday, October 25, 2016
Read post

Top/ Illango Pants/Nadrág Illango  Shoes/Cipő F&F Bag/Táska Bershka Choker/H&M


Ezúttal ismét egy elegánsabb összeállítást hoztam nektek. Felülre egy carmen topot választottam, melynek alja bársony. A nadrág egy igazi különlegesség, olyan mint egy bő nadrág/szoknya, amely  oldalt a comb felső részéig fel van vágva. Nagyon kényelmes és jó az anyaga, imádom! 🙂 Cipőnek egy platformos, majdnem hegyes, majdnem kerek orrú magassarkút vettem fel. Az outfitet egy bársonyból készült chokerrel és egy műbőr fekete borítéktáskával egészítettem ki.
A helyszín is igazán különleges, a Vajdahunyad Vára. Itt aztán Hamupipőkéből is hercegnő lenne, és én is afféle modern hercegnőnek éreztem magam ebben a csodálatos Illango szettben. A márka alapvetően az elegáns ruhákra épül, csodás anyagokkal. Véleményem szerint ez az összeállítás hétköznapokon akár egy sportcipővel is megállja a helyét.
 
Ti mit gondoltok? 🙂 
Sunday, October 23, 2016

DIY CHOKER

DIY CHOKER
Sunday, October 23, 2016
Read post

Sziasztok! Nagyjából egy hónapja találkoztam először az úgynevezett "chokerekkel". Már elsőre is nagyon tetszettek, de pár hét elteltével már úgy voltam vele, hogy muszáj vennem egyet. Találtam is viszonylag jó áron a H&M-ben. 3 darab volt benne, 1990 Ft-ért. Kicsit sokalltam, bár tudom, hogy ennél olcsóbban nem nagyon találok olyat, ami megfelelő. Itthon jobban szemügyre vettem, hogy vajon miért is kerül ez 2000 Ft-ba?! Aztán rájöttem, hogy igazából ezt én is meg tudnám csinálni. És tényleg! Nagyon egyszerű elkészíteni,arról nem is beszélve, hogy sokat spórolhatunk vele!

Lássuk tehát:

Először nézzük, mire is lesz szükségünk:

-szalagok; csipkés,bársony,sima,selyem stb.. (ki milyet szeretne)
-kapocs
-szalagvég
-oldalvágó (nem feltétlenül szükséges, de sokkal könnyebb vele dolgozni)
-olló
-vonalzó/szabócenti
-lánchosszabító
2. lépés: Megmérjük, hány centire is lesz szükségünk. Én mindegyik "szalagból" 1 métert vettem. És 24 cm-t használtam fel, de nektek azt ajánlom, hogy inkább 26 cm-t használjatok. Amit a H&M-ben vettem az 29 cm.


3. lépés: a szalagvégeket ráhelyezzük a szalag végére, majd jó erősen összenyomjuk, hogy nehogy kiessen belőle.
4. lépés: a lánchosszabbítót is ráerősítjük a szalagvégre.
5. lépés: a másik oldalra felerősítjük a kapcsot.


És már kész is! :)A kis szépséghiba mindössze annyi, hogy az üzletben csak ezüst kapcsot lehetett kapni, így az aranyhoz és a bronzhoz is ezt tettem fel. De végül is úgysem látszik. :)

Így néznek ki felvéve:
 Összességében: durván 300 Ft-ból elkészül 1 db choker. Persze ez függ attól, hogy milyen szalagot választasz, és hogy hol veszed (1 méter szalagból kijön körülbelül 3-4 db).

Nektek hogy tetszik? :)

 


Latest pins

Subscribe