Latest Instagrams
Saturday, September 03, 2016

EVERY DAY IS A FASHION DAY

EVERY DAY IS A FASHION DAY
Saturday, September 03, 2016
Read post
Coat/Kabát H&M Body/Úszódressz Speedo  Pants/Nadrág Zara  Shoes/Cipő Adidas Superstar  Watch/Óra Bershka

Ez az outfit két szempontból is érdekes. Egyrészt azért, mert kifejezetten shoppingoláshoz találtam ki, másrészt meg azért, mert egy régi nem használt úszódresszt vettem fel, edzőcipővel párosítva. Pár napja bukkantam rá miközben pakoltam a szekrényemben, és annyira megtetszett, annyira különleges, hogy arra gondoltam, mindenféleképpen fel kell használnom.
A body nagyon praktikus lehet egy vásárolgatós napra, mert bármilyen felsőt, toppot, szoknyát, nadrágot fel tudsz próbálni anélkül, hogy levennéd. Mivel már lassan ősz van (sajnos :( ) , ezért egy tégla színű vékony nadrággal kombináltam. Kiegészítőként meglepő módon csak egy ezüst órát választottam, ami remekül passzol a bodyban található ezüst csíkkal.
 Táskának ezt a Fashion Days shoppert választottam, ami szerintem nagyon jól illik hozzá.
Ti mit gondoltok? :)


Monday, August 29, 2016

BLACK & BLUE

BLACK & BLUE
Monday, August 29, 2016
Read postSunglasses/Napszemüveg Stradivarius Crop top/ Vera & Lucy Skirt/Szoknya F&F
  Shoes/Cipő Zara  Bag/Táska Love Juno Bracelet/Karkötő Cadenzza

A szettet a két alapdarabra építettem; a rakott szoknyára és a csipkés crop topra.
 Az alap ötletben a fő szerep a felsőé lett volna, viszont ezzel a rakott szoknyával annyira megtetszett, hogy így maradt. Kiegészítőként a Cadenzza karkötőmet választottam, amiben pont ilyen színűek a strasszok. A fekete táska túlságosan eltűnt volna a szoknya színében, így inkább egy halványsárga táskára esett a választásom, ami pont illik a karkötő alapszínéhez.
A cipő nem is lehet kérdés, ezt a gyönyörű Zara szandált mindössze 3500 Ft-ért sikerült beszereznem, nem tudtam otthagyni. :) 
Latest pins

Subscribe