Latest Instagrams
Thursday, February 18, 2016

#avon

#avon
Thursday, February 18, 2016
Read post


Sziasztok! :)
A hónapban rendeltem néhány dolgot az Avonból, ezeket szeretném bemutatni, valamint a tapasztalataimat megosztani veletek. :)
 A bejegyzés végén az összes rúzsról van teszt kép!

3 rúzsról és egy szempillaspirálról van szó:
Kezdjük a szempillaspirállal:
Számomra kellemes meglepetés volt, őszintén nem hittem volna, hogy tényleg beválik.
De nagyon meg vagyok vele elégedve, a különleges kialakításnak köszönhetően teljesen illeszkedik a szempillákhoz, és az állíthatóságának köszönhetően mindenki megtalálja azt a beállítást, amivel a legkönnyebben tud dolgozni.
9ml, több mint egy hete használom, eddig semmi panaszom nem volt.
Kicsit nehéz kinyitni, de így legalább még véletlenül sem fog beszáradni. ;)
Tényleg meghosszabbítja, dúsítja a szempillát. Mondjuk nekem alapból hosszúak a szempilláim, de azért érdemes lehet mindenkinek kipróbálni! :)
Akciós ára: 1699 Ft

A következő termék nem más, mint:
Ultra colour ajakápóló
Jó választás volt, gyönyörű nude színe van, aki nem szereti a vad színeket mindenképpen ajánlom.
Nem szárítja ki az ajkakat, a tartósságát kb. 1 órára becsülöm. :)
A harmadik termék ismét egy rúzs:
Nagyon szép a színe, jól pigmentált, szépen fed és tartós.
Most kedvezményes áron mindössze 1399 Ft-ért megvásárolhatod! :)
A negyedik termék:
A színe miatt szerettem bele, na meg mostanában odavagyok a matt rúzsokért.
Tényleg matt, tartóssága kb. 2 óra. Ez nálam nagy szó, ugyanis rám ez nem jellemző, általában addig piszkálom még le nem jön az egész. :)
Szintén kedvezményes áron juthattok hozzá 979 Ft-ért! :)
15 féle árnyalat van belőle hogy mindenki megtalálhassa a saját színét.Itt láthatjátok hogyan is néznek ki a rúzsok az ajkakon:

Monday, February 15, 2016

OVERLOAD

OVERLOAD
Monday, February 15, 2016
Read post


Coat / Kabát Anya gardróbjából / From Mom' Wardrobe  Shirt / Ing Second hand Skirt / Szoknya H&M Ankle boots / Bokacsizma F&F  Beanie / Sapka Tally Weijl 

Photos by Pásztor László

Visszatértem. Bár nem véglegesen, viszont úgy tűnik, egy egészen új téma is helyet fog kapni a blogon. Az elmúlt fél évem lakáskereséssel és a felújítás tervezgetésével ment - persze a munka és az egyetem mellett. Mivel nagyon érdekel ez a téma, megosztom majd veletek a felújítás eredményét - már ha még az idén elindul. :) Igyekszem majd hasznos, és büdzsé takarékos megoldásokkal szolgálni, illetve szeretnék DIY bejegyzéseket is hozni. Amint láthatjátok, a menüpont (OURHOME) már egy ideje üresen áll, ideje megtölteni. :) 

Biztosan észre vettétek, hogy most már a Plus Size lányok csapatát erősítem. Pont ezért választottam a mintájában hasonló kabátot, illetve inget, hogy ellensúlyozzam a plusz kilókat. Ez a szürke szoknya az egyik kedvencem, mert gumis a dereka, ennek ellenére mégis tart. Aki pedig szeretne egy megfizethető, ugyanakkor kényelmes, és elegáns darabot, ajánlom ezt az F&F bokacsizmát.

Latest pins

Subscribe