Latest Instagrams
Tuesday, October 13, 2015

DESIGN

DESIGN
Tuesday, October 13, 2015
Read postDress/Ruha Vero Moda  Shoes/Cipő Deichmann  Bracelet/Karkötő Delacier  Bag/Táska Zsigmond OlahA nyereményjátékhoz készült az összeállítás, melyben meg szeretném mutatni nektek, mennyire illik egy egyszerű fekete ruhához is ez a gyönyörű ékszer. Kiegészítő gyanánt csak a karkötőt vettem fel, és a hajamba egy ezüst hajgumit raktam.
A Marie Claire mellé kaptam ezt a táskát ajándékba. Imádom,annyira jól passzol ehhez a szetthez. :)
Az egyetlen "csavar" ebben az outfitben a csizma.
Így válik teljessé! :)Dominika :*
Monday, October 12, 2015

NYEREMÉNYJÁTÉK

NYEREMÉNYJÁTÉK
Monday, October 12, 2015
Read post
! ! ! ! ! Nyereményjáték ! ! ! ! !

Szeretnéd megnyerni a képen látható DELACIER karkötőt?
Nincs más dolgod, mint lájkolni a Facebook oldalunkat, és a Facebookon található bejegyzést, hisz az olvasóink közül sorsolunk! :)

A játék szabályzata itt található:


Játék szabályzat

A nyereményjátékban résztvevő személyek
A nyereményjátékban részt vehet minden  természetes személy, kivéve a DORINE TEAM  tagjait, valamint ezek - a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti - közeli hozzátartozóit.
A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

Ingyenesség, a nyereményjátékban való részvétel
A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.
A nyereményjátékban részt vesz - az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével - mindenki, aki 2015. október  30. napjáig „Tetszik” („Like”) kapcsolatot alakít ki a DORINE blog Facebook oldalával.
A nyereményjátékban minden ezer rajongó között kerül kisorsolásra a nyeremény:
1 db DELACIER karkötő
A nyereményjáték 2015. október. 30 napjáig tart.

A nyeremény átvételének feltételei
A nyerteseket 2015. november 02-ig a Facebookon, a posztban értesítjük nyereményükről, ahol személyes üzenet formájában adja meg elérhetőségét a nyeremény átvételére vonatkozóan. DORINE nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A DORINE fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.
A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a DORINE  Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztesek nevét.
A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják.

A Szervező jogai
A DORINE kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért.
A DORINE fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.
A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a DORINE számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak.

Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megad a játékban nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.Sunday, October 11, 2015

SAME OLD LOVE

SAME OLD LOVE
Sunday, October 11, 2015
Read post


Coat/Blézer H&M  Sweatshirt/Pulcsi  H&M  Skirt/Szoknya  Bershka  Shoes/Cipő  Lisa-w  
Latest pins

Subscribe