Latest Instagrams
Friday, October 31, 2014

BY THE LAKE

BY THE LAKE
Friday, October 31, 2014
Read postFaux fur coat / Műszőrme kabát  New Yorker
Basic dress / Ruha New Yorker
Ankle boots / Bokacsizma Alma en Pena

A nővérem megunta a kísérletezést az egyszerű Blogger sablonnal, és felcsapott webszerkesztőnek. Na, jó, igazából apa segített feltölteni egy szuper ingyenes sablont, innen is köszönjük a fáradozásait.

Ami a mai összeállításomat illeti, hétköznap nehezen húzok magas sarkút a lábamra, a kifutókon eleget volt már rajtam. :) Kétszer jártam Kínában, és egy alkalommal Milánóba is sikerült eljutnom. Ezt a bokacsizmát pont az egyik utazásom előtt vettem. A képeket pedig egy számomra kedves helyen, egy kis faluban fotóztuk, a tó mellett.

Szép estét mindenkinek!

My sister has become a web designer. Just kidding. Actually, daddy helped us to install a new Blogger template. Special thanks to him for his efforts.
I have already mentioned, that I work as a model. To tell you the truth, I don't like wearing heels on weekdays. I prefer wearing them on runways. :) 

I have been twice in China and once in Milano. We had bought these ankle boots before I travelled to China.
I would like to share some information about the pictures...well, we took them in a little village. I'm in love with the atmosphere.

Have a nice evening!

DOMINIKA
Wednesday, October 29, 2014

BUDAPEST

BUDAPEST
Wednesday, October 29, 2014
Read post

Hat / Kalap H&M
Blazer H&M
Top New Yorker
Jeans / Farmer F&F
Leather sandals/ Bőrszandál H&M
Bag / Táska Zara

Az egyik barátnőm fotósnak tanul, úgyhogy kapóra jött az iskolai feladata. Bevallom, nem igazán szeretek modellkedni, ezt inkább meghagyom a húgomnak. Viszont Noéminek innen is köszönöm a nagyszerű képeket. :)

One of my friends studies photography at school, and she asked me to be her "model". Well, it was fun, but my sister is the model in our family. Anyway, special thanks to Noémi for these wonderful pictures.

PHOTOS BY ÁRKI NOÉMI


KORINNA
Latest pins

Subscribe